Прескочи до съдържание

София/Солун - Тунис през май


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Ще съм много благодарен ако някой от далеч по-опитните магеланци ми помогне с намирането на самолетни билети от София (алтернативно Солун) до Тунис в края на май.

 

Датите са: 22 май от Солун (тази е фиксирана) или 22/23 от София. Връщане - 27 или 28 май, в София. 

 

Честно казано съм неприятно изненадан от цените, но имайки предвид, че до датата на заминаване има едва месец, може би е резонно билетите да са по-скъпи от предварителните ми очаквания. 

 

Най-доброто, което успях да намеря е: 255 EUR с Wizz през Рим Фюминчино, а след това TunisAir. Този вариант не е идеален заради ценовата политика на лилавите относно багажа (въпреки че ще ми е необходима само голям салонен). Датите са 22-28 май (пон-нед). 

 

Има вариант и с Lufthansa с дати 23-28 май с прекачване през Франкфурт за 259 EUR

 

Солун засега отпада като опция, защото намерих оферта само на Turkish за над 330 EUR. 

 

 

Благодаря предварително за помощта и всякакви фокуси и магии са добре дошли :)

 

Връзка към мнение

Не намирам нищо по-добро. Има някаква мистериозна тарифа на Алиталия под 200 евро, но първо не е точно на твоите дати, второ май е изтекла, защото сайтовете я прекалкулират при опит за резервиране. 

Връзка към мнение

Абсолютно ,около 200е общо. FCO - Тунис 135е двупосочен, на отиване с Раян до Чампино и трансфер до Фиумичино, връщане с Уиз без трансфер или отново с Раян.

Връзка към мнение
преди 6 часа, stanislavpp каза:

Абсолютно ,около 200е общо. FCO - Тунис 135е двупосочен, на отиване с Раян до Чампино и трансфер до Фиумичино, връщане с Уиз без трансфер или отново с Раян.

Може да се избегне  смяната на Чампино с Фиумичино в Рим (използвам думата смяна, защото за мен транфер е услуга с  автомобил/такси от порядъка на 50-60евро, което си е цифра, докато смяната може да стане  с обществен транспорт), като се  изберe multi flight trip, а именно 22.05 Милано Малпенса-Тунис и 28.05 Тунис Фиумичино на Tunis Air за 140 евро. До Милано от София с Ryanair за 13 евро без багаж, на 28ми от Рим до София с Wizz Air.

Screenshot_20170423-222519.png

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.