fairy__ Публикувано: 25 април, 2017 Публикувано: 25 април, 2017 Здравейте! Много бих искала да намеря две села в Унгария. През 1945г бащата на дядо ми е загинал във войната и ми се иска да отиде да види гроба на баща си. Тъй като не успявам да ги намеря, се надявам Вие да можете да ми помогнете. Местата са с. Тешенфа, Шиклошка, Унгария и с. Кеймеш, Шиклошка, Унгария. Предварително Ви благодаря и се надявам да знаете нещо по въпроса ми 1
master_of_germs Публикувано: 25 април, 2017 Публикувано: 25 април, 2017 (редактирано) 11 minutes ago, fairy__ said: Здравейте! Много бих искала да намеря две села в Унгария. През 1945г бащата на дядо ми е загинал във войната и ми се иска да отиде да види гроба на баща си. Тъй като не успявам да ги намеря, се надявам Вие да можете да ми помогнете. Местата са с. Тешенфа, Шиклошка, Унгария и с. Кеймеш, Шиклошка, Унгария. Предварително Ви благодаря и се надявам да знаете нещо по въпроса ми Read more Tésenfa Kémes Това е изписването на унгарски Селата са близо, до река Драва, която е границата между Хърватия и Унгария Нещо не мога да сложа линк, но като ги копираш с точния правопис в Гугъл Мапс, ще ти излязат. Редактирано 25 април, 2017 от master_of_germs 5
fairy__ Публикувано: 25 април, 2017 Автор Публикувано: 25 април, 2017 Сърдечно благодаря! Намерих го!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега