Прескочи до съдържание

Помощ за хотел в Мадрид


victorstoyanoff

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

 

Предстои ни посещение на красивата столица Мадрид през юни,но се затруднявам да намеря добър хотел в централната част на прилична цена.Датите са 21-25 юни,може и предложение за апартамент,ако някой може да препоръча.Съпругата ми не е много ок с хостелите,така че те остават последен избор.

Връзка към коментар

Ако стигнете до избор на хостел ние ползвахме Hostal Olga за 40 евро двойна стая. Базов, но със самостоятелна баня и на идеално място. А парите инвестирахме в музеи и плюскане - ГОЛЯМО и НАПОИТЕЛНО плюскане :lol:

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

През февруари ние бяхме в хотел "Sterling" на Calle De San Bernardo 29-31 - много близо до Gran Via и Plaza de Espana, беше на добра цена - 65 Е на нощувка за двойна стая със закуска, резервиран през Galahotels, но в момента дава безумно висока цена. Ако искате проверявайте - може да е нещо моментно. Хотелът е приличен, макар, че първоначално ни бяха дали стая на първия етаж, която беше малка и прозорецът й гледаше в една стена, но след като се оплакахме ни я смениха с много добра на 4-тия етаж, с балкон.

Ако ви допада района, ако искате погледнете и тези два хотела: Espahotel Gran Via 65 Hotel - 576 Е за вашите дати и Principe Pio Hotel - 644 E. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, Викторе, AirBnb е също много добър вариант. Аз съм ги ползвал и винаги съм оставал доволен. Направете си туристическата програма и ако имате време и желание, пиши на лични да се видим на 22 или 23 юни да ви направя една лека пешеходна обиколка и да пием по една студена сангрия. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.