Прескочи до съдържание

Статичен хедър или сменяващи се снимки?

Статичен хедър или сменяващи се снимки?  

138 магеланци са гласували

1. 1. Статичен хедър или сменяващи се снимки?

• Статичен хедър
    • Сменяващи се снимки всеки месец

Тази анкета е затворена за гласуване

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ето я и обещаната анкета за това как да изглежда хедъра (заглавната лента по-горе) на сайта. Единият вариант е статичен стилизиран хедър, както е в момента. Другият е, периодично променящи се снимки правени от вас, както беше през по-голямата част от миналия месец. 

Обсъждане и повече подробности в тази тема: 

Анкетата ще е отворена до четвъртък, 20:00 вечер. Анкетата е публична, останалите ще могат да видят за кой избор сте гласували. 

ВНИМАНИЕ! Ако решите да погледнете резултатите преди да сте гласували, губите правото си на глас!

Публикувано:

Оказа се, че влизайки като нерегистриран можеш да видиш текущите резултати от анкетата. Така че, на който му е любопитно да погледне преди да гласува без да губи гласа си, може да види първо резултатите като нерегистриран. Специално в тази анкета не мисля, че това е критичен проблем, като дойде време за календарите ще гледам да няма такива неща. 

Ако мога да съм като българските медии, резултатите в момента в класацията за песни на магеланците са:

Bohemian Rhapsody - класика на Queen, с леко модерен аранжимент: 72 гласа и 63.72% от гласовете

Set the controls for the heart of the sun - психиделична шарена песен на Pink Floyd: 41 гласа и 36.28%

Остава ден и половина до крайният срок. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Налага ми се да излезна около 20 минути преди обявения краен срок на анкетата, така че ще я затворя още сега. Така и така мача е предрешен без капка интрига и резултатите говорят сами за себе си. Остава текущият хедър, няма да има вариант за избор на снимки. 

• Харесвам 11
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.