Прескочи до съдържание

Атина - Сингапур - Дубай - София за 235 евро

Препоръчани мнения

HOT! Athens to Singapore and Dubai returning to Sofia from €235!

http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/athens-to-singapore-and-dubai-returning-to-sofia-for-e235/

Travel dates:
June – July, 2017

Sample dates:
Jun 22 – July 3 – July 5

Routing:
Athens – Singapore – Dubai – Sofia

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 10 часа, funny каза:

HOT! Athens to Singapore and Dubai returning to Sofia from €235!

http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/athens-to-singapore-and-dubai-returning-to-sofia-for-e235/

Travel dates:
June – July, 2017

Sample dates:
Jun 22 – July 3 – July 5

Routing:
Athens – Singapore – Dubai – Sofia

Въпрос към модераторите: Имаме ли възможност да поставяме/отсяваме темите в най-правилното място, така че да са полезни, видими и достъпа до тях да е най-лесния и удобен за всички? Моля, посочете правилния ред и място.

Същата оферта е публикувана часове по-рано, онагледена е, но очевидно е останала невидима за по-широк кръг хора или иначе казано - оказала се е безполезна.

Връзка към коментар
преди 30 минути , Таньо каза:

Въпрос към модераторите: Имаме ли възможност да поставяме/отсяваме темите в най-правилното място, така че да са полезни, видими и достъпа до тях да е най-лесния и удобен за всички? Моля, посочете правилния ред и място.

Същата оферта е публикувана часове по-рано, онагледена е, но очевидно е останала невидима за по-широк кръг хора или иначе казано - оказала се е безполезна.

Прочети още  

Ами правилно си я сложил като нова тема в оферти, просто не е задължително човек да чете, преди да пусне тема, въпреки че е препоръчително :)

Мога да преместя мнението на funny в твоята тема

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Принципът е следния:

Ако е общо промо на конкретна компания, гледа се дали я има в периодичните теми и се пуска там.

Ако я няма, в общи промоции.

Ако е мега гига оферта, отделна тема. Или ако лесно може да се нагоди от/до България и продължава да е топ цена.

Ако е миш маш някакъв, в общи.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 часа, neuromancer каза:

Ами правилно си я сложил като нова тема в оферти, просто не е задължително човек да чете, преди да пусне тема, въпреки че е препоръчително :)

Мога да преместя мнението на funny в твоята тема

Мисълта ми беше, че новите теми остават невидими или достъпът до тях е труден. Няколко човека са видели и харесали откритата от мене тема, няколко са прочели тази на funny и са я харесали. Правилно е всички да видят една информация на едно място и това да е най-удобното. Ако беше така, funny нямаше да отдели от времето си и да пусне тази оферта и можеше да го даде за друга и то не по-малко полезна за форума.

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 4 часа, macf1an каза:

Принципът е следния:

Ако е общо промо на конкретна компания, гледа се дали я има в периодичните теми и се пуска там.

Ако я няма, в общи промоции.

Ако е мега гига оферта, отделна тема. Или ако лесно може да се нагоди от/до България и продължава да е топ цена.

Ако е миш маш някакъв, в общи.

Напълно прав си.

Благодаря на funny за труда, разбира се!

Имах нещо друго предвид. Радвам се, когато видя че нова информацията е видяна и оценена, или иначе казано - приема се за полезна. Ако остава незабелязана - или не е леснодостъпна или се приема за неважна, което обезсмисля публикуването ѝ.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Проблема не е в подредбата на темите, а по-скоро в :

1. Аз съм сравнително нова във форума (от към публикуване, не от към четене :) ) и предполагам доста неориентирана. По-горното разяснение беше ясно и точно, къде какво се публикува и ще е от полза за такива като мен.

2. Бях в офиса в момента в който видях офертата, нямах много време, погледнах че е от преди 2 часа, погледнах на начална страница и като не видях там някой да я е публикувал я сложих аз .

Така че, не сменяйте формумните правила и ред заради недоглеждането ми ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.