Прескочи до съдържание

Самолетен билет до Париж

Препоръчани мнения

Здравейте, 

предстои ни консултация с лекар в Париж и ще трябва да отидем до там. Чакам всеки момент  да ми дадат апоинтмент и ще търся билети. Предполагам/надявам се да пътуваме следващата седмица. Може ли да ме ориентирате  къде да търся най добри варианти на билети до Париж моля?

Благодаря ви.

Връзка към коментар

Здравей,

Аз ползвам azair.eu и skyscanner. Има доста критерии, по които можеш да търсиш. Дати, брой нощувки и т.н. Като гледам wizzair и bulgariaair летят София - Париж, ако търсиш от София, като на България Еър са по-скъпи. Летят и до различни летища. Не знам дали това има значение. На wizzair най-вероятно ще трябва да плащаш за багаж, тъй като едва ли ще се събереш в безплатния. Може би, ако кажеш какво точно търсиш и откъде?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за отговора. Няма значение до кое летище в Париж. 2ма възрастни ще бъдем за 2 дни вероятно, така че от багаж няма  да имаме нужда. Мислех си за нискобюджетен вариант. 

Връзка към коментар
преди 11 минути , Nivea каза:

Благодаря за отговора. Няма значение до кое летище в Париж. 2ма възрастни ще бъдем за 2 дни вероятно, така че от багаж няма  да имаме нужда. Мислех си за нискобюджетен вариант. 

Имай предвид, че трансфера от Бове (там където летят WizzAir) трансфера е 17Е еднопосочно. Така, че може и да не излезе много нискобюджетно.

Връзка към коментар

Дискаунт клуба е за двама или 6. Колкото по-скоро, толкова по-скъп е билета, особено така в последния момент (това по принцип, изключения винаги може да случат)

Ползвай някоя от общите търсачки, например от тази тема

или просто www.google.com/flights

Връзка към коментар
преди 1 час, Христиан каза:

Имай предвид, че трансфера от Бове (там където летят WizzAir) трансфера е 17Е еднопосочно. Така, че може и да не излезе много нискобюджетно.

Това е точно така, но нека да не се забравя, че трансфер от Шарл Де Гол до центъра е между 6 и 17 евро еднопосочно, което също е сериозна цифра. Лично за мен, не толкова цената на трансфера, а лошите отзиви на летището в Бове, неговата отдалеченост и характера на нискотарифните, ме накараха да избера пътуване с традиционна авиокомпания до Париж. Лошото е, че ниската цена предполага полет с прекачване, което може би не е опция в конкретния случай...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За сега прегледа е на 18.05. в 10. 30 сутринта. 

Ще се опитаме да летим на 17.05. и ще се върнем на 18 или 19.

За съжаление не можем да влияем на определене деня за преглед :( вземаме първия възможен.

Прикачването не е проблем.

Връзка към коментар
преди 9 минути , Nivea каза:

Прикачването не е проблем.

Тогава проверете през френските версии на Бравофлай и ТрипАдвайзър за полети на Луфтханза/Остриън с прекачване в Мюнхен/Франкфурт и Виена. Може да се постигне цена от около стотина евро за билет отиване и връщане с използване на дебитна карта Маестро или съответна кредитна, която в момента дава отстъпка. Говоря принципно, не съм проверявал вашите конкретни дати!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Duke каза:

Тогава проверете през френските версии на Бравофлай и ТрипАдвайзър за полети на Луфтханза/Остриън с прекачване в Мюнхен/Франкфурт и Виена. Може да се постигне цена от около стотина евро за билет отиване и връщане с използване на дебитна карта Маестро или съответна кредитна, която в момента дава отстъпка. Говоря принципно, не съм проверявал вашите конкретни дати!

То това май ще се окаже и най-добрият вариант при положение, че уизеър нямат полети на 17-ти и 19-ти, а на 18-ти е сутрешен. А пък на БГ еър са по 100 евро в посока. Доколкото аз се ориентирам може 17-ти София - Милано с Раян и после Милано - Париж с Джетеър. Връщане на 19-ти по обратния ред. Така излиза 120 евро на човек.

Дано някой успее да открие нещо по-добро.

Връзка към коментар
преди 11 минути , Nivea каза:

https://wizzair.com/#/booking/select-flight/OTP/BVA/2017-05-17/2017-05-19/2/0/0

към това се ориентираме за момента. Някой с коментар?

Към цената си предвидете по още 32/34 евро на човек за транспорт от Буве до Париж.

И към времето за пристигане още час, час и половина.

Връзка към коментар

Аз ще съм в Париж същата седмица ,но с полети от Крайова - доколкото разбрах, шатълите от Буве са напълно съобразени с полетите - https://www.aeroportparisbeauvais.com/acces-et-parking/navette/

Прочетете този ултра полезен пътеводител от Мари - 

Връзка към коментар
преди 28 минути , Nivea каза:

Купихме билетите - през Букурещ с Уиз. Утре ще резервирам хотела с ММТ. Благодаря за помощта. Някой да знае влакчетата от/до Бове в колко часа тръгват сутрин?

Влаковете са през около 30мин,1-ят тръгва към 5 сутринта .До колкото си спомням цената е към 15 евро .Имай на предвид ,че влаковете от Бове отиват до гара де Норд.Погледни в сайта им.https://en.voyages-sncf.com/en/results?clientId=ea2c227c-c4c1-4fc1-a10c-1fccba37444a&language=en&country=EN#!/

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.