Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Здравейте, предстои ни консултация с лекар в Париж и ще трябва да отидем до там. Чакам всеки момент да ми дадат апоинтмент и ще търся билети. Предполагам/надявам се да пътуваме следващата седмица. Може ли да ме ориентирате къде да търся най добри варианти на билети до Париж моля? Благодаря ви. Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Здравей, Аз ползвам azair.eu и skyscanner. Има доста критерии, по които можеш да търсиш. Дати, брой нощувки и т.н. Като гледам wizzair и bulgariaair летят София - Париж, ако търсиш от София, като на България Еър са по-скъпи. Летят и до различни летища. Не знам дали това има значение. На wizzair най-вероятно ще трябва да плащаш за багаж, тъй като едва ли ще се събереш в безплатния. Може би, ако кажеш какво точно търсиш и откъде? 1 Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Благодаря за отговора. Няма значение до кое летище в Париж. 2ма възрастни ще бъдем за 2 дни вероятно, така че от багаж няма да имаме нужда. Мислех си за нискобюджетен вариант. Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 преди 11 минути , Nivea каза: Благодаря за отговора. Няма значение до кое летище в Париж. 2ма възрастни ще бъдем за 2 дни вероятно, така че от багаж няма да имаме нужда. Мислех си за нискобюджетен вариант. Имай предвид, че трансфера от Бове (там където летят WizzAir) трансфера е 17Е еднопосочно. Така, че може и да не излезе много нискобюджетно. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 ааа, мерси това не го знаех. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Ако все пак се спрете на Wizz,добре е да си купите WIZZ Discount club - за един.Избивате си го още с този полет и след това 1 година го ползвате. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Много благодаря за съвета. Аз мислех че картите на Уиз са за 2ма или за 5. Токущо ми дадоха дата 18.05. но се опитвам да е по скоро. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Дискаунт клуба е за двама или 6. Колкото по-скоро, толкова по-скъп е билета, особено така в последния момент (това по принцип, изключения винаги може да случат) Ползвай някоя от общите търсачки, например от тази тема или просто www.google.com/flights Връзка към коментар
Duke Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 преди 1 час, Христиан каза: Имай предвид, че трансфера от Бове (там където летят WizzAir) трансфера е 17Е еднопосочно. Така, че може и да не излезе много нискобюджетно. Това е точно така, но нека да не се забравя, че трансфер от Шарл Де Гол до центъра е между 6 и 17 евро еднопосочно, което също е сериозна цифра. Лично за мен, не толкова цената на трансфера, а лошите отзиви на летището в Бове, неговата отдалеченост и характера на нискотарифните, ме накараха да избера пътуване с традиционна авиокомпания до Париж. Лошото е, че ниската цена предполага полет с прекачване, което може би не е опция в конкретния случай... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Като имаш точните дати кажи, защото цените особено толкова близо до пътуването варират в големи граници. Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Доколкото гледам цените на билетите, аз бих се борила за преглед на 11-ти следобед или на 12-ти без значение кога. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 За сега прегледа е на 18.05. в 10. 30 сутринта. Ще се опитаме да летим на 17.05. и ще се върнем на 18 или 19. За съжаление не можем да влияем на определене деня за преглед вземаме първия възможен. Прикачването не е проблем. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 преди 9 минути , Nivea каза: Прикачването не е проблем. Тогава проверете през френските версии на Бравофлай и ТрипАдвайзър за полети на Луфтханза/Остриън с прекачване в Мюнхен/Франкфурт и Виена. Може да се постигне цена от около стотина евро за билет отиване и връщане с използване на дебитна карта Маестро или съответна кредитна, която в момента дава отстъпка. Говоря принципно, не съм проверявал вашите конкретни дати! 1 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Преди 1 час, Duke каза: Тогава проверете през френските версии на Бравофлай и ТрипАдвайзър за полети на Луфтханза/Остриън с прекачване в Мюнхен/Франкфурт и Виена. Може да се постигне цена от около стотина евро за билет отиване и връщане с използване на дебитна карта Маестро или съответна кредитна, която в момента дава отстъпка. Говоря принципно, не съм проверявал вашите конкретни дати! То това май ще се окаже и най-добрият вариант при положение, че уизеър нямат полети на 17-ти и 19-ти, а на 18-ти е сутрешен. А пък на БГ еър са по 100 евро в посока. Доколкото аз се ориентирам може 17-ти София - Милано с Раян и после Милано - Париж с Джетеър. Връщане на 19-ти по обратния ред. Така излиза 120 евро на човек. Дано някой успее да открие нещо по-добро. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Да вметна и вариант с директни полети на Уиз : 16.05 София - Буве и връщане 19.05 Буве - Скопие ,цена 49.98е на ритърна с дискаунт клуб, в случай че устройва някого... Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Благодаря ви за помощта. Скопие ни е далеко, но Букурещ ни е ОК. Та и там трябва да проверя. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Прегледът е окончателно на 18.05, така че тази вечер трябва да купим билетите. виждам че goeurope е наличен сега, дано успеем да направим резервация и за хотел. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2017 https://wizzair.com/#/booking/select-flight/OTP/BVA/2017-05-17/2017-05-19/2/0/0 към това се ориентираме за момента. Някой с коментар? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 преди 11 минути , Nivea каза: https://wizzair.com/#/booking/select-flight/OTP/BVA/2017-05-17/2017-05-19/2/0/0 към това се ориентираме за момента. Някой с коментар? Към цената си предвидете по още 32/34 евро на човек за транспорт от Буве до Париж. И към времето за пристигане още час, час и половина. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Купихме билетите - през Букурещ с Уиз. Утре ще резервирам хотела с ММТ. Благодаря за помощта. Някой да знае влакчетата от/до Бове в колко часа тръгват сутрин? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Аз ще съм в Париж същата седмица ,но с полети от Крайова - доколкото разбрах, шатълите от Буве са напълно съобразени с полетите - https://www.aeroportparisbeauvais.com/acces-et-parking/navette/ Прочетете този ултра полезен пътеводител от Мари - Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2017 Благодаря. Крайната спирка разбрах коя е на шатъла, а междинните как да ги разпознаем? Връзка към коментар
palioto Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 преди 28 минути , Nivea каза: Купихме билетите - през Букурещ с Уиз. Утре ще резервирам хотела с ММТ. Благодаря за помощта. Някой да знае влакчетата от/до Бове в колко часа тръгват сутрин? Влаковете са през около 30мин,1-ят тръгва към 5 сутринта .До колкото си спомням цената е към 15 евро .Имай на предвид ,че влаковете от Бове отиват до гара де Норд.Погледни в сайта им.https://en.voyages-sncf.com/en/results?clientId=ea2c227c-c4c1-4fc1-a10c-1fccba37444a&language=en&country=EN#!/ Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 4 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2017 само до гара де Норд ли? междинни спирки нямат ли? Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 май, 2017 Сподели Публикувано: 4 май, 2017 2 minutes ago, Nivea said: Благодаря. Крайната спирка разбрах коя е на шатъла, а междинните как да ги разпознаем? Мисля , че шатъла няма междинни спирки . Връзка към коментар
Препоръчани мнения