Renkata Публикувано: 3 май, 2017 Публикувано: 3 май, 2017 Бързам да се представя и да споделя, че съм изключително радостна, че попаднах на този форум! Казвам се Ирина, на 36 и съм стигнала до етапа "самоорганизирано пътуване". Тъй като трудно се намират съмишленици за пътешествия до близки и далечни дестинации, надявам се тук да намеря хора с които да споделям удоволствието от откриването на нови места по света. Слабост са ми Южна Америка и Карибите, но съм отворена за всякакви непознати дестинации, спиращи дъха гледки, дивотия и приключения 10
iliana_t Публикувано: 3 май, 2017 Публикувано: 3 май, 2017 Добре дошла! Вдъхновения тук ще намериш много. Ако си от София (но не пречи и от другаде да си), имаш уникалната възможност да се запознаеш с великолепни хора, които правят това място специално. Небезизвестните сбирки, които се организират всеки месец. 1
Renkata Публикувано: 3 май, 2017 Автор Публикувано: 3 май, 2017 Добре заварили! Ще следя форума с интерес и се надявам, че ще можем да се запознаем и на живо В момента съм във Варна, а след няколко месеца се връщам в София, така че ще следя за предстоящи срещи на пътуващи и добронамерени хора
iliana_t Публикувано: 3 май, 2017 Публикувано: 3 май, 2017 В раздел "Общи приказки". Варна и те се включват с някоя и друга сбирчица, така че наистина се оглеждай, може да ти се падне и там да направиш бойното кръщение
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега