Прескочи до съдържание

Wizz оферти

Препоръчани мнения

С Wizz става все по хубаво :

София -Киев 07-12.11 двупосочен за 27 евро ( 30 евро за нечленове на Wizz Club)

София - Дортмунд 07-12.11 двупосочен за 69.98 лева  (109.98 лева за нечленове  на Wizz Club)

София -Мадрид 04-11.11 двупосочен за 159.98 лева ( 199.98 лева за нечленове на Wizz Club)

София - Барселона 12-16.11 двупосочен за 119.98 лева  (159.98 лева а нечленове на Wizz Club)

... и още много други по останалите им дестинации.

Ако случайно някой още не е напълнил кошницата за ноември  :P

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Постоянно ниската цена  още от тръгването тази дестинация.  Това ми говори , че не се запълва или пък клиентите не са склонни да плащат много повече по дестинацията.

Малко преди закриването на Будапеща цените също бяха символични.

Връзка към коментар

Мен линията до Киев ми е непонятна от самото начало. Кой въобще пътува за там?!? :huh: 

То и аз се чудех същото, но като видях какъв ентусиазъм избухна тук - реших да си запазя чуденката за мен ;)

Иначе няма лошо де - колкото повече дестинации - толкова по-добре, особено пък на такива цени :)

Връзка към коментар

Миналата вечер набарах на едно събитие украйнка, та се поразговорихме и тя зяпна на въпроса ми за Припят. Виждала жената, че имало разлепени афиши из Киев за екскурзии, но така и не разбирала кой луд ще хукне на такива. Та казах и аз, че има, има... :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

......и да пускат една директна до Полша. 

От Бургас до Катовице.. това го има директно от Уиз.. гледам има полет на 17.08.2013.. и то не един, а два ;)

Връзка към коментар

От Бургас до Катовице.. това го има директно от Уиз.. гледам има полет на 17.08.2013.. и то не един, а два ;)

Извозват полските групи и каквото остане го пускат за свободна продажба.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Sofia -Bergamo (Milano) 15-23.10 двупосочен  за 39.98 лева (79.98 лева за нечленове на Wizz Club)

Май по-ниска цена не съм срещал от мнооого дълго време ... истински low cost  :) 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Sofia -Bergamo (Milano) 15-23.10 двупосочен  за 39.98 лева (79.98 лева за нечленове на Wizz Club)

Май по-ниска цена не съм срещал от мнооого дълго време ... истински low cost  :) 

Зимата и по 9 лв ще започнат да ги дават по разните дестинации. Трудно се пълни А320. Вече 3 месеца нямат промоция или някоя нововъведена такса. :biggrin:

Връзка към коментар

Някой де се престраши и да напише един пътепис за Киев и Уиз :) :) При тези цени толкова билети се продадоха или ако не пътепис кратичко да разкажи за Киев

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Редактирано от Mitko
Връзка към коментар

Някой де се престраши и да напише един пътепис за Киев и Уиз :) :) При тези цени толкова билети се продадоха или ако не пътепис кратичко да разкажи за Киев

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Ами аз ще разкажа, но като се върна, към края на октомври ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Прилични цени от Букурещ до Сардиния с уиз за октомври  и ноември, доста варианти за дати, около 75-80 лв двупосочно с уиз дискаунт клуб.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Mда за около 70 лева има двупосочен и до Катания за много дати през октомври.

Как ме гложди и мен Сициял , но искам пак за Санта Агата , а затогава са скъпички   :mellow:

Освен това може да се правят и комбинации - в едната посока с Wizz в другата с Blueair според удобните дати и часове.

Редактирано от stenk
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.