Прескочи до съдържание

Помощ за самолетен билет до Куала Лумпур

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, Магеланци!

Моля за малко помощ за оферта за самолетен билет от София за Куала Лумпур под 700 Евро.

Трябва ми един билет двупосочен, фиксирана дата за отиване - 11.07.2017 и дата за връщане само с две възможности - 21 или 22.07.2017

Търся малък престой при междинната спирка, часовете на тръгване и пристигане могат да са всякакви.

Най-доброто, което успявам да намеря, е на Катарците за 682 Евро

Карта - MasterCard или Visa

Благодаря :)

Публикувано:

Багаж - чекиран ще имам. Предпочитам едно прекачване, но при голяма разлика в цената мога да помисля. 

Аз пробвах и с полетите от/до Атина, но като калкулирам и отсечката Сф-Атина-Сф пак излиза над 700 Е.

Публикувано:

Директно в сайта на катар цената е 652 евро, с код MASTERCARD.

Ако ти се занимава, можеш да си проиграеш датите в различните EU версии на kayak и momondo, дали ще уцелиш по-голямо намаление с твоите карти.

• Харесвам 1
Публикувано:

macf1an, благодаря! 

Ще направя както предлагаш :)

Ако не изскочи нищо по-добро, ще купувам от сайта им...

• Харесвам 1
Публикувано:

Ние през миналия октомври летяхме с Бритиш за 420 евро. Малко по-дълго, ама с хубава връзка в Лондон и на отиване, и на връщане.

Погледни ги и тях, аз хванах някаква промоция, през април-май.

• Харесвам 1
Публикувано:

Катарците до Сингапур са близо 150€ по-евтино, не знам дали това те урежда, но спестяването е значително.

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря за идеите.

Проверих с Бритиш - за фиксираните ми дати са доста скъпи билетите.

До Сингапур наистина е идея - билета ми излиза на 500 Евро и от там до КЛ или до Пенанг и обратно е под 100 Евро, така че е вариант. Единствено се притеснявам да не ми затрият багажа, че на 13-ти трябва да съм на о-в Пенанг и ще стане кофти ако трябва да вися в Сингапур на изчакване...

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.