Прескочи до съдържание

Търся билет Париж - Чикаго - Париж

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

Планувам пътуване до Чикаго през август. Търся двупосочен билет с тръгване от Париж (евентуално Франкфурт, Страсбург или Мюлуза) за периода от 10ти до 20ти август. Датите са гъвкави +/- 3 дни. Прекачването не ме притеснява, стига продължителността на полета да не надхвърля 15 ч, кацането да е в Чикаго и да не е посред нощ. Багажът е куфар. Разполагам с Виза.

Най-изгодната тарифа, на която попаднах днес е 860 € с Wow Air между 10ти и 21ви август, но това не ми е първо търсене по дестинацията и предполагам, че цените вече са повлияни от тракинга. Освен това четох лоши отзиви за тази компания, а и Чикаго е дестинация предвидена едва за това лято.

Ще съм ви благодарна за помощ и съвети.

Връзка към коментар

От Франкфурт ми излизат по-евтино от Париж, пак с Wow, но има и прилични цени с United и безброй комбинации. Почват от 710€ в trip.bg, директните полети и в двете посоки са 723€. Гледам, че удобството ти е приоритет, така че може би това е най-доброто, по 8-9 часа на отсечка. Не съм ръчкал по други сайтове. 

trip.png

Wow, между другото, са исландски лоу кост и са много за препоръчване, ако искаш да направиш стоп в Исландия...но това само ако имаш времето :)

Връзка към коментар

Благодаря много, Георги !

Обмислях варианта за спирка в Исландия и идеята доста ме блазни. Претеснявам се обаче от краткостта на престоя - около 1ч. Wow Air i Iceland Air изпълняват полети дестинацията Париж - Рейкявик - Чикаго, но и в двата случая има смяна на самолет. Според Google flights има чести закъснения по над 30 мин между Париж и Рейкявик. Wow Air нямат по-дълъг престой на място. Имате ли отзиви за Iceland Air, които позволяват нощувка в Исландия без оскъпяване на билета ?

Връзка към коментар
преди 12 часа, sirene каза:

Обмислях варианта за спирка в Исландия и идеята доста ме блазни. Претеснявам се обаче от краткостта на престоя - около 1ч. Wow Air i Iceland Air изпълняват полети дестинацията Париж - Рейкявик - Чикаго, но и в двата случая има смяна на самолет.

sirene,  самата идея за спирка  с цел разглеждане на Рейкявик предполага смяна на самолетите. Това всъщност е услугата stopover на  някои авиокомпании - нощувка(и) в града на смяната (или както ти го наричаш "по-дълък престой на място") . За  твой късмет, понеже ще пътуваш през август,  WOW AIR предлага такава услуга :

Screenshot_2017-05-12-08-16-58.png

Редактирано от epetkov
редакция
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.