Прескочи до съдържание

София - Австралия - Германия от 500 Евро


Препоръчани мнения

Същата схема, но до Оукланд излиза 650 евро, което си е топ цена за този сезон. Не съм се занимавал да търся други комбинации на дати или градове, но от моя опит с Катарците подозирам, че връщане през градове като Истанбул или първа отсечка от София до Банкок/Сингапур/Куала Лумпур ще свали цената още.

 

Понеже ми стана интересно, се поразтърсих... връщане до Берлин е най-добре на първо четене. Но първата отсечка съвсем спокойно може да комбинира през Сидни/Мелбърн и връщане Оукланд-Берлин... за 7-20 ноември излиза 550 евро, връзката от Австралия до Нова Зеландия може да се намери съвсем спокойно под 100 евро с багажа... желаещите да направят един пълен трип до тази част на света имат супер възможност. Аз ще трябва да почакам малко за Нова Зеландия, че всичко е запълнено и тогава вече няма да имам отпуск :(

Редактирано от lyubo21
  • Харесвам 8
Връзка към коментар
На 10.05.2017 г. в 22:34, macf1an каза:

Пробвай друга комбинация от полети, не за всички работи. Най-лесно се търси в матрицата.

Има ли накъде информация как да се търси във въпросната матрица? Колкото пъти я пробвам за open-jaw flight,  никога не ми е показала изгодна оферта. Показва и грешки. Единствено попадам на новини/ съобщения за вече намерени изгодни open-jaw flights.

 

Връзка към коментар

Ето ти инструкции от Основателя:

http://aerohroniki.com/2012/01/09/ita-software-машината-за-търсене-на-самолетни-би/

 

В интернет е пълно с примери как може да се ползва за сложни комбинации, включително във вградената и помощна информация.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.