Прескочи до съдържание

И пак да си поговорим за Азия - Сингапур, Куала Лумпур, Ангкор Ват и остров Ява

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, mililia каза:

Нямам база за сравнение с Марина бей сандс,

По програма не трябваше ли да пренощуваш еднократно в МСБ, или се отказа?

Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Радослав каза:

По програма не трябваше ли да пренощуваш еднократно в МСБ, или се отказа?

Отказах се малко преди тръгването. Нещо не ми се връзваше този хотел, с програмата и целите. Четох доста отзиви, но останах с впечатление, че стаите не си заслужават цената. Това да се редя на опашки за настаняване и напускане на хотела щеше да ми загуби времето, което беше крайно недостатъчно. Басейнът е друго нещо, но и за него отзивите са доста противоречиви. В крайна сметка реших, че за първо посещение, може да се пропусне, а след басейна в КЛ не ми и липсва. Към днешна дата отчитам положително решението си и не съжалявам. Замених го с друг 5зв. хотел сьс супер закуска, отлична хигиена, ново обзавеждане и много добро местоположение. Доволна съм от избора си.

Обаче смятам, че басейните в Азия като цяло не са лукс, а начин да разпуснеш. Навсякъде имахме басейни, като тези в Сингапур не успях да ползвам поради супер краткия престой, а в Индонезия времето не го позволи. За това пък в Сием Реп и КЛ се възползвах многократно. Съветвам те, доколкото ти е възможно при пътуването ти из региона, да избереш места за отсядане с басейни.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 4
Публикувано:

Странно защо сега нощувките в МБС са били 350 евро. Ние бяхме през март и бяха 280 долара. Според мен преживяването си заслужава на 100% (за една нощувка, разбира се)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.