Nivea Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Здравейте, летим за Париж утре с Уиз и сме само с ръчен багаж. Позволено ли е чадър в ръчния багаж? Благодаря. Връзка към коментар
Yabandzhieva Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Няма проблем да носиш чадър. Почти всеки път, когато пътувам и аз нося със себе си в ръчния багаж. Връзка към коментар
pamela Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Сгъваем чадър - никакъв проблем. От личен опит многократно. Един път, когато пътувахме, една жена носеше голям чадър и явно това също не беше проблем. Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Носила съм дълъг чадър без проблем. Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 преди 44 минути , Yabandzhieva каза: Няма проблем да носиш чадър. Почти всеки път, когато пътувам и аз нося със себе си в ръчния багаж. Потвърждавам. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Голям несгъваем чадър по принцип излиза от разрешените размери за ръчен багаж, но до сега не съм виждал на някой да правят проблем. С малък сгъваем чадър, който се побира в позволения ръчен багаж е 100%, че няма да има проблем. 1 Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 16 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Много ви благодаря. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 16 май, 2017 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2017 Гледам че освен малкия кабинен багаж, който в нашия случай е раница не мога да си взема дамска чанта освен ако имам прайорити пас. Това спазват ли го? Връзка към коментар
antea Публикувано: 16 май, 2017 Сподели Публикувано: 16 май, 2017 няма причина да не го спазват, след като са го остойностили с цена 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега