Прескочи до съдържание

Стокхолм Банкок Стокхолм от €292

Препоръчани мнения

преди 6 часа, Таньо каза:

Таньо, страхотен си! Как ги намираш тия полети за без пари?! Дали ще ти се занимава да ми потърсиш София-Торонто края на юли, август, септември, нямам изискване за дати, стига да е нещо по-евтино:) Предварително благодаря!

Връзка към коментар
преди 11 часа, Емика каза:

Таньо, страхотен си! Как ги намираш тия полети за без пари?! Дали ще ти се занимава да ми потърсиш София-Торонто края на юли, август, септември, нямам изискване за дати, стига да е нещо по-евтино:) Предварително благодаря!

Благодаря ти за позитивното отношение, но намирането на добри оферти е следствие от ползването на ТАБЛИЦАТА на macf1an и на хората, с чиято помощ беше допълвана. Цитирам негови думи от преди доста време :

"Как ще ги стигнем "Пиратите", "Гурутата", "Поляците" и всичкото друго тарикат в района. Просто: като си помагаме и споделяме който/която каквото може.Не е за сам човек, нито за 2-3-5 души работа, защото поради обема на пазара тук, нещата са малко по-трудни, отколкото за споменатите "лидери" в областта. Трябва ни колективен труд."

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 14 часа, Емика каза:

Дали ще ти се занимава да ми потърсиш София-Торонто края на юли, август, септември, нямам изискване за дати, стига да е нещо по-евтино

Може да пуснеш тема тук:

https://magelanci.com/forums/forum/12-търся-самолетен-билет/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

то цената хубава ама до стокхолм не е ли дърво? имам някакъв спомен че преди да замина за тайланд имаше пак подобна цена но до стокхолм цената беше ужас...пък после от белград намерих до там за 30ина евро...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.