mary_shery Публикувано: 26 септември, 2018 Сподели Публикувано: 26 септември, 2018 Малка ботаническа градина в университетския град Мюнстер, Германия. Напълно безплатна разходка и има много цветя навън през пролетта и лятото. Зимата може да се влезе в малката закрита, но доста богата на видове оранжерия. 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 13 септември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Божествената градина на румънската кралица Мария в Балчик. Любима! 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 16 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 август, 2020 Етнографски комплекс Дамасцена. Приятно място за разходка,вкусна храна и аромат на рози. Непременно ще го посетя пак по време на розобера.И за концерт. 5 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 24 юли, 2021 Автор Сподели Публикувано: 24 юли, 2021 Парк Крайискърец в Самоков 4 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 5 декември, 2021 Сподели Публикувано: 5 декември, 2021 Крайова - Румъния 5 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 5 декември, 2021 Сподели Публикувано: 5 декември, 2021 Видин,градската градина. 5 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 6 декември, 2021 Сподели Публикувано: 6 декември, 2021 Нещо и от мен - Hamarikyu Gardens, Токио (лятото на далечната 2017г): Преглеждайки темата осъзнах, че догодина ще има Floriade Expo 2022 (The theme is Growing Green Cities). Освен на направим една благотворителна кампания и да съберем пари да пратим и някой от СО. Аз лично ще се опитам да го вкарам в графика си и го препоръчвам на всеки, който си пада по цветя и градини. Все пак се прави един път на 10 години и трябва доста ще са се постарали. 7 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 7 декември, 2021 Сподели Публикувано: 7 декември, 2021 На 6.12.2021 г. в 9:03, jorocontrola каза: Преглеждайки темата осъзнах, че догодина ще има Floriade Expo 2022 (The theme is Growing Green Cities). Стана време за новото Флориаде! Благодаря, че подсети. По-напред съм качвала снимки от далечната 2012 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега