vesi Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 И аз планирам..., освен когато не планирам Планирам дългите почивки (онея, мойте си), ама ако излезе евтин вариант за инцидентно пътуване- не ме сдържа. И е добре, че съм си шеф (добър, че иначе уволнявката не ми мърда. А относно финансите- подлъгахте ме с тая Болоня и като попогледнах необходимите евра за хотели и хапване... доста импулсивно ми се стори. И така, направих си извода- първо проучване, после закупуване на билети, освен ако не става въпрос за Азия или Америката (оная, южната) пп. Благодарности на всички фенове на пътуването, най- малкото за предоставянето на възможности, които дали ще оползотвориш или не- лична работа 2
stanimir Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 И е добре, че съм си шеф (добър , че иначе уволнявката не ми мърда. E то това е сред основните условия , освен ако не харчиш наследени пари и няма нужда да ги изкарваш 2
neuromancer Публикувано: 2 септември, 2013 Автор Публикувано: 2 септември, 2013 Понеже не ми се пише пътепис без снимки, да добавя тук Много те плашат тия деца! Нямаш поводи за притеснения. И не е нужно да ги забавляваш, те сами си намират с какво да се забавляват, ако възрастните не им пречат. Не е баш така, то забавляването е едно, ама туризма друго Не бях предвидил например, че от топлината и влагата стават мързеливи и като сме навън искат да ги носиш, а като влезеш в ресторант на климатик изведнъж не искат да стоят на масата, а да тичат нагоре-надолу, да не говорим пък за спане в хотела. Ама не беше зле, въпреки че стана предимно кулинарен туризъм. Имат екзотични неща, които са по вкуса на европееца, не като из Азия с живите октоподи примерно 1
Adinko Публикувано: 3 септември, 2013 Публикувано: 3 септември, 2013 Ами аз...различно. Когато пътуваме с родителите ми обикновено планираме от много рано. Последните 3 години от януари почваме с подготовката за юли-август. Иначе с приятеля ми по-често ми се случва импулсивно да стават нещата. Реша, че ми се ходи на концерт, поразровя в нета и айде. А сега тука с тия евтинии на Wizz накрая не се сдържах, та ще посетя най-после Брюксел. 1
гост Публикувано: 3 септември, 2013 Публикувано: 3 септември, 2013 Не бях предвидил например.... За децата още колко неща не си предвидил, а няма и да предвидиш, но това не е никакъв повод да се отлагат пътешествия!
neuromancer Публикувано: 4 септември, 2013 Автор Публикувано: 4 септември, 2013 Ами, веднага като се прибрах си мислех "Повече такива работи няма да правя, да пораснат малко, за да са по-дисциплинирани и да оценят какво виждат, така няма смисъл", а сега почнах да обмислям друго пътуване до Рио (то няма да е импулсивно явно )
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега