Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет Атланта-България-Атланта

Препоръчани мнения

Здравейте, търся двупосочен самолетен билет от Атланта до България ( няма значение кой град) и обратно за последните две седмици на юни или на юли за 1 човек. Може да е +/- 3 дена, като престоя в България да е около 14 дена. За момента не намирам оферта под 1500 долара, а ми трябва да е най-много 1200-1300, търся за първи път  билет и не знам дали се ориентирам правилно. Търся да е само с едно прикачване, което да не е повече от 4-5 часа. Надявам се, че съм дала достатъчно информация и ще успеете да ми помогнете :)

Редактирано от sillvy
Връзка към коментар

Тежко е положението и цените до София явно са такива. Най-евтино намирам до Париж и Дъблин, там са около $1000, но по това време на годината не можеш да се прибереш толкова евтино и от там. Все пак виж полети до Париж, ако се напасват лесно с тези на България Ер/Ер Франс (говорим 5-6 часа чакане в Париж, без да има нужда от нощувка), може би е някаква алтернатива...

Допълнително, ако разшириш изискванията за броя прекачвания и дължина на престой, директно на сайта на България Ер излиза Атланта - София за около $1300.

Трета опция - Ню Йорк - София излиза към $1000, ако можеш евтино да направиш Атланта - Ню Йорк също е вариант. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.