Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com


Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

  • Харесвам 17
Връзка към мнение

Може да пробвам, и без това основно през тях резервирам и пиша подробни ревюта след като се върна.

Обаче, това не ми харесва : "да запази валидна кредитна карта в настройките на профила или да предостави валидна кредитна карта в предоставената дигитална бланка".

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря много! И аз основно с тях резервирам, пробвах с дебитна карта, която не се слави с големи наличности, прие си я :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Офертата е валидна само веднъж за всеки участник, трябва да не си жител на Ню Мексико или Хавай, нито служител на Priceline или дъщерна компания. Трябва да резервираш през линка (в руския текст), като запаметиш картата в акаунта и с нея извършиш резервацията. По тази карта се получава бонуса после. Не може да е Американ Експрес.

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Трябва ли да си правиш нов акаунт и да извършиш плащането през сайта, или става да си букнеш през съществуващ акаунт с фрее канселейшън и да платиш в хотела? 

Връзка към мнение
преди 16 часа, neuromancer каза:

Офертата е валидна само веднъж за всеки участник, ...........

преди 10 минути , Алекс каза:

И аз пробвах :) Ще видим. Пише ли дали е еднократно или мога да си букна наново още една? 

 

 

Редактирано от Таньо
Връзка към мнение
преди 9 минути , Алекс каза:

И аз пробвах :) Ще видим. Пише ли дали е еднократно или мога да си букна наново още една? 

В условията прочетох, че е еднократно, даже пишеше, че ако не букна и изляза, край, губя право. Аз влязох само да проверя, но се наложи на бързо да взема решение.

 

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

 А валидно ли е, когато се резервира с кредитна карта, но с плащане в хотела и без предплата?

 

Не видях, че този въпрос е задаван по-горе, извинете за повторението. След отговора на slujitel (под този пост) резервирах при тези условия. Накрая ми излезе съобщение, че ще получа 40$, и нямаше никакви изисквания за начина на плащане по резервацията. А притесненията ми бяха, че нерядко в хотела не искат да им се плаща с кредитна карта, макар че са обявили тая възможност, и настояват за кеш.

Редактирано от maybe
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 19 часа, П.Кръстев каза:

Възможно ли е някой да направи резюме на правилата на български език ? :unsure:

Много са дълги правилата, но ги слагам. Интересно, че на българската версия ги няма.

 

Правила на Поощрителната програма на Booking.com

Добре дошли в Booking.com! Надяваме се нашата поощрителна програма програма да направи пътуването ви още по-хубаво. В текста на офертата вече сте видели минималната сума, която трябва да похарчите и възнагражението, което предлагаме, за да бъде в сила промоцията. Можете да намерите пълния списък с правила и условия по-долу.

Пълни правила и условия

Според Поощрителната програма на Booking.com, определени нови или вече съществуващи клиенти на Booking.com, (всеки от тях „Участник") са поканени да печелят Поощрителни бонуси, когато използват услугите за онлайн резервации на Booking.com и/или напишат отзив от гости, след като са осъществили престой в място за настаняване, резервирано чрез Booking.com. Следните Правила на Поощрителната програма на Booking.com се отнасят до Участника, участващ в Поощрителната програма на Booking.com.

Booking.com има правото да спре, прекрати или промени условията и изискванията на Поощрителната програмата на Booking.com по всяко време и по всякаква причина.

Информация за Участника:

Ако не завършите резервацията, след като сте кликнали върху Линка за участие, вашето участие в Поощрителна програма на Booking.com ще бъде прекратено.

Условия за участие

Участниците трябва да са на възраст над 18 години. Лица от американските щати Ню Мексико и Хаваи, както и служители на Priceline Group Inc. и нейните партньори, не могат да вземат участие.

Поощрителен бонус

  • Поощрителният бонус може да бъде спечелен ако:
    • Участникът кликва върху линка за препоръчване („Линка за участие"), както е пояснено на уебсайта Booking.com, в промоционален имейл от Booking.com, в банер на Booking.com или в реклама на други сайтове, и прави Резервация, отговаряща на изискванията чрез сайта Booking.com; и / или
    • Участникът написва или е написал (завършен) отзив от гост чрез уебсайта Booking.com; и / или
    • Участникът е изтеглил приложението на Booking.com и прави Резервация, отговаряща на изискванията, чрез уебсайта Booking.com; и / или
    • Престоят на Участника, като част от Резервацията, отговаряща на изискванията, се потвърждава от резервираното място за настаняване на Booking.com; и
    • За да получи възнаграждението като кредит в кредитната си карта, Участникът трябва, в рамките на разумен период от време след престоя, или да създаде потребителски профил и да запази валидна кредитна карта в настройките на профила или да предостави валидна кредитна карта в предоставената дигитална бланка. American Express в момента не е сред приеманите кредитни карти.
    • Възможно е някои поощрителни бонуси да са ограничени за определени потребители (например за потребители, които не са резервирали предварително с Booking.com) или за дадени резервации (например специфични дестинации). Когато е приложимо, това ще бъде описано в промоцията.
    • За някои места за настаняване, възнаграждението се дава на Участника по време на резервацията. В тези случаи, сумата на възнаграждението се приспада от общата цена на резервацията и Участникът плаща по време на резервацията.
  • Резервацията се счита за „Резервация, отговаряща на изискванията", ако е била направена чрез кликване върху Линка за участие и общата стойност на разходите за резервацията, направена чрез Booking.com (с изключение на допълнителни разходи, направени по време на престоя директно в мястото за настаняване) се равнява поне два пъти на стойността на Поощрителния бонус, спечелен от Участника.
  • Booking.com ще признае само една Допустима резервация на Участник на кампания, за която да важи Поощрителния бонус. Участниците могат да получават Поощрителни бонуси от максимум 3 различни кампании на година, включително кампаниите „Препоръчай приятел".
  • Ако Booking.com установи по свое усмотрение, че Участникът отговаря на и изпълнява Правилата на програмата на Поощрителната програма на Booking.com, ще присъди на Участника бонуса („Поощрителния бонус"), както е описано в поканата за участие в Поощрителната програма на Booking.com. Участниците автоматично ще получат Поощрителен бонус във вид на парична сума в кредитната карта, запазена в профилните настройки. Ако е необходимо, Booking.com може да изпрати имейл и/или SMS на Участника, за да напомни, че е необходимо създаването на потребителски профил и информацията от валидна кредитна карта да е налична в настройките на профила, за получаването на Поощрителния бонус.
  • Валидността на поощрителният бонус, който не е потърсен в рамките на 12 месеца след неговото потвърждение от Booking.com, се смята за изтекла.
  • Поощрителният бонус не може да бъде прехвърлян, разменян за пари (в брой) или продаван.
  • Участниците ще бъдат отговорни за всякакви данъци или такси, които могат да възникнат в резултат на получаването и изплащането на Поощрителния бонус
  • Поощрителната програма на Booking.com може да бъде използвана за лични, а не търговски цели.
  • Изчисляването на Поощрителния бонус е автоматична процедура, основана на използването на Линковете за участие и осъществяването на Резервации, отговарящи на изискванията, чрез услугите за онлайн резервации на Booking.com. Booking.com си запазва правото по свое собствено усмотрение да преглежда съответствието с Правила на Поощрителната програма.
  • Участникът може да използва Поощрителния бонус само от свое собствено име.

Показване на Линкове за участие

Участникът няма да публикува Линка за участие в случаите, в които няма основателни причини да вярва, че получателите са реални пътуващи и оценяват поканата, съдържаща се в Линка за участие и че поканата не е в разрез с приложимите закони срещу спам. Участникът ще обезщети и предпази Booking.com и нейните директори, ръководители, служители, акционери, представители и приемници от и срещу всякакви жалби, които могат да възникнат в резултат на незаконно препращане и споделяне на Линка за участие.

Антикорупционни правила

Като споделя Линка за участие, прави Резервация, отговаряща на изискванията и за да отговаря на изискванията, за да получи Поощрителен бонус, всеки Участник се съгласява с и приема следните антикорупционни правила: Вие не сте правителствен служител. Терминът „Правителствен служител" включва всички правителствени чиновници, кандидати за публична длъжност; и всички служители на компании, които са (изцяло или частично) собственост и се управляват от правителството, публични международни организации и политически партии (включително всички техни официални представители). Правителствените служители нямат право да получават Поощрителен бонус. Длъжни сте да ни информирате незабавно, ако сте правителствен служител. По отношение на (или като награда за) поощрителните дейности (включително привличането на нови потребители, места за настаняване и/ли промоцията и маркетинга на Booking.com) и Поощрителния бонус вие (i) няма директно или косвено да (а) предлагате, обещавате или давате на трети страни (включително правителствени служители и (представители и кандидати за) политически партии) или (b) в замяна за него да търсите, приемате или приемате обещания от друга страна за всякакви подаръци, плащания, възнаграждения, облаги или ползи от всякакъв характер, които биха могли да бъдат счетени за корупция, подкуп или незаконна дейност и (ii) ще спазвате всички приложими закони срещу корупцията и корупционните практики (включително Закона на САЩ за чуждестранните корупционни практики и Антикорупционния закон на Великобритания).

Правила и условия от общ характер

  • Booking.com си запазва правото да разследва участието в Поощрителната програма на Booking.com за всякакви дейности с цел измама и да предприема всички мерки, за да ги прекрати. Тези мерки могат да включват анулирането по преценка на Booking.com на Резервация, отговаряща на изискванията. Поощрителен бонус, спечелен чрез измамни дейности или дейности в нарушение на правилата и условията на настоящата Поощрителна програма на Booking.com ще бъде анулиран и е възможно да бъде изискан обратно от Booking.com.
  • Оригиналната английска версия на това Споразумение е преведена на други езици. Преводната версия е израз на добра воля и представлява единствено офисен превод, който няма правна стойност. В случай на спор по отношение на съдържанието или тълкуването на това Споразумение, или несъответствия и различия между английската версия и преведената версия на това Споразумение на всеки друг език, следва да бъде прилагана английската версия, която има надмощие и е решаваща. Английската версия би следвало да бъде използвана при евентуални правни процедури.
  • В случай че някое от тези условия стане невалидно, неприложимо или незадължаващо, всички останали условия ще останат в сила. В случай че това се случи, невалидното условие ще остане приложимо спрямо позволеното от закона и всеки участник трябва да се съгласи да приеме последствия, подобни на тези от невалидното, неприложимо и незадължаващо условие, спрямо съдържанието и целта на тези правила и условия.
  • До степента, позволена от закона, тези правила и условия на Поощрителната програма на Booking.com се уреждат изключително от и тълкуват в съответствие със законите на Нидерландия. Всякакви спорове, произтичащи от или във връзка с тези условия трябва изключително да се представят и да бъдат разгледани от компетентния съд в Амстердам, Нидерландия.
  • Поощрителната програма на Booking.com се организира от Booking.com B.V., Herengracht 597, 1017 CE Амстердам, Нидерландия.
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Тази прИмоция ми изглежда като чиста проба опит за злоупотреба с кредитните ни карти. Иначе за какво им е нужно картите да са запаметени в профила ни?

Просто преди 3 дни разбрах, че са злоупотребили с една моя дебитна карта по друг начин ( не Букинг) и сега съм нащрек за всичко и това със запаметяването на картата независимо за кой сайт става въпрос ми се струва доста опасно..

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
преди 5 минути , saved_ каза:

Тази прИмоция ми изглежда като чиста проба опит за злоупотреба с кредитните ни карти. Иначе за какво им е нужно картите да са запаметени в профила ни?

Просто преди 3 дни разбрах, че са злоупотребили с една моя дебитна карта по друг начин ( не Букинг) и сега съм нащрек за всичко и това със запаметяването на картата независимо за кой сайт става въпрос ми се струва доста опасно..

И на мен. За 40 долара еднократно, да си дадеш картата, през руска версия на сайта..... Днес може да имам малко в нея, след няколко месеца може да са повече парите в нея, ще съм забравила, че е там, и ..хоп, някой е щастлив за моя сметка. Те, опасностите, дебнат отвсякъде, но за 40 долара не ми се рискува.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 16 минути , saved_ каза:

Тази прИмоция ми изглежда като чиста проба опит за злоупотреба с кредитните ни карти. Иначе за какво им е нужно картите да са запаметени в профила ни?

Просто преди 3 дни разбрах, че са злоупотребили с една моя дебитна карта по друг начин ( не Букинг) и сега съм нащрек за всичко и това със запаметяването на картата независимо за кой сайт става въпрос ми се струва доста опасно..

Всъщност всеки по-голям портал за покупки има тази възможност. Така не въвеждаш данните от картата всеки път. Не си представям голяма компания като Booking или British Airways  да го прави с цел злоупотреба, въпреки че така злоупотреба е възможна, ако някой им хакне базата данни.

Аз никога не си запомням картата така, но в случая бих го пробвал с карта Revolut, и без това основната ми карта е Американ Експрес. 

Само дето не мога да намеря хотел в букинг тук из планините за някой уикенд, а за по-голяма ваканция не мога да намеря самолетни билети.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Booking от скоро започнаха да обработват те плащания, докато преди това с години просто препращаха данните на хотелите и те таксуваха. Очевидно с тази промяна имат и акция да накарат потребителите да запазят карта в профила, така че резервирането да е по-бързо. Кой знае, може би таксуват хотелите за тази услуга също. Промото не е само в руски сайтове, има във всякакви, а и винаги е добре преди да си въведете данните на картата да проверите горе в адреса дали е booking.com и дали иконката преди това е зелена. 

  • Харесвам 5
Връзка към мнение
Публикувано: (редактирано)

Сайтът е един и същ, независимо дали е на руски или суахили.

Като не ви харесва на руски - просто си сменете езика на английски, дори правилата ще ви ги преведе :)

 

Американските авиолинии също пуснаха такъв линк.

Отивате на http://aa.com , скролвате до Новини и Оферти и ще го намерите.

Умишлено не е публикуван, защото следят рефералите.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Другата им промоционална програма - "Гост под прикритие", е на бг и също изисква запеметяване на кр. карта.

Аз се чудя дали ще получа бонуса, като дадох дебитна карта? Прие я, но дали ще даде бонес, кой знае...

Връзка към мнение
преди 8 часа, Георги каза:

Booking от скоро започнаха да обработват те плащания, докато преди това с години просто препращаха данните на хотелите и те таксуваха. Очевидно с тази промяна имат и акция да накарат потребителите да запазят карта в профила, така че резервирането да е по-бързо. Кой знае, може би таксуват хотелите за тази услуга също. Промото не е само в руски сайтове, има във всякакви, а и винаги е добре преди да си въведете данните на картата да проверите горе в адреса дали е booking.com и дали иконката преди това е зелена. 

Чудя се, щом Букинг вече обработват плащанията как хотела как хотела си запазва правото да блокира средства по картата? Значи те пак ми дават данните на картата на хотела.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.