Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мисля, че беше дискутирано, но не намирам сега. Мога ли да резервирам от името на  профил, който няма да пътува? Не помня имаше ли опция да запишеш имената на другите пътуващи.

Публикувано:
  На 2.11.2017 г. в 7:24, Цвете каза:

Мисля, че беше дискутирано, но не намирам сега. Мога ли да резервирам от името на  профил, който няма да пътува? Не помня имаше ли опция да запишеш имената на другите пътуващи.

Разшири  

Да, можеш. Накрая на резервацията има място, където можеш да въведеш името на госта. 

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 2.11.2017 г. в 7:15, edbloom каза:

Ползвах 2 пъти 40/80 $ успешно, като и двата пъти бях платил предварително с карта и по нея ми върнаха бонуса. Сега ще ползвам 25/50 $, но плащането е в брой на място - трябва ли да платя с картата с която е направена резервацията или мога и кеш, някой знае ли ?

Разшири  

Реално няма никакво значение как и с какво ще бъде платена нощувката.

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 2.11.2017 г. в 7:18, bobole4e каза:

Може да платиш в брой, не се притеснявай. Аз плащах така и си получих бонуса. Е, отне близо месец и две писма, но дойде.

Разшири  

И аз платих в брой на 27.10, получих писмо на 30.10, че парите "пътуват" към мен, но до момента нищо. Сега писма ли трябва да им пиша....и аз.  

Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 6:39, Monika_Koko каза:

И аз платих в брой на 27.10, получих писмо на 30.10, че парите "пътуват" към мен, но до момента нищо. Сега писма ли трябва да им пиша....и аз.  

Разшири  

Точно същия вариант, и моите още ги няма.

• Харесвам 1
Публикувано:

Поне седмица си трябва, не бързайте толкова. И не зависи от начина на плащане, ако сте въвели картата в профила

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 10:30, Kamen каза:

Този за приятел, 15$ + 15$, за малки суми го замества много добре, даже често го и превъзхожда.

Разшири  

Пробвал ли си го или така си говориш?

1. Условията са 15$ + 10% от стойността на резервацията, което не е равно на 15$+15$...

2. Не става със всякакви суми:

• A reservation is considered an “Eligible Reservation” when it has been made by clicking on the Referral Link and the total costs of the reservation as made via Booking.com (excluding any costs incurred in addition during the stay directly at the acommodation) is minimum two times the value of the Referral Bonus to be earned by the Referee. Booking.com will only recognize one Eligible Reservation per Referee to count for a Referral Bonus.
Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 10:35, Боби каза:

Пробвал ли си го или така си говориш?

1. Условията са 15$ + 10% от стойността на резервацията, което не е равно на 15$+15$...

2. Не става със всякакви суми:

• A reservation is considered an “Eligible Reservation” when it has been made by clicking on the Referral Link and the total costs of the reservation as made via Booking.com (excluding any costs incurred in addition during the stay directly at the acommodation) is minimum two times the value of the Referral Bonus to be earned by the Referee. Booking.com will only recognize one Eligible Reservation per Referee to count for a Referral Bonus.
Разшири  

Пробвал съм го. Има тема и други са го ползвали. Има и 15евро + 15евро, туй че при теб едното е 10%, не значи, че и при други е така. Направи си още някой акаунт, може и да те огрее 15+15

Публикувано: (редактирано)
  На 3.11.2017 г. в 10:54, Hollywood каза:

Има цЕли торби:   Бооокинг - номеро уно!

...

Разшири  

Това са лични реферални връзки на хора а не линка в стария му формат 

Редактирано от neuromancer
лични връзки
Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 10:49, Kamen каза:

Пробвал съм го. Има тема и други са го ползвали. Има и 15евро + 15евро, туй че при теб едното е 10%, не значи, че и при други е така. Направи си още някой акаунт, може и да те огрее 15+15

Разшири  

И аз съм го пробвал 15+15 и то два пъти през различни акаунти и работи

Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 15:29, Branko каза:

И аз съм го пробвал 15+15 и то два пъти през различни акаунти и работи

Разшири  

Трябва ли да изпратиш на някой, който да се регистрира през линка или може и към съществуващ акаунт?

Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 15:32, Цвете каза:

Трябва ли да изпратиш на някой, който да се регистрира през линка или може и към съществуващ акаунт?

Разшири  

И за двата създавах нови акаунти

• Харесвам 1
Публикувано:

Разшири  

Може и към съществуващите, изпробвано.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ама само веднъж, или? Ако аз съм пратил покана на жена ми, дали мога да пратя от жена ми на мен?

То малко теоретично засега, защото рядко успявам да ползвам букинг, дори да искам...

Разшири  

Доколкото си спомням линка не води до страницата за регистриране, а за резервация, и може да си влязъл в съществуващ акаунт и да минеш през линка. Аз обаче регистрирах нов акаунт, за всеки случай.

• Харесвам 1
  На 3.11.2017 г. в 16:19, Dreamm каза:

От линка се отваря личен такъв.

Разшири  

Какво като е личен, важното че дава гущери. Преди няколко часа публикувах няколко такива лични и бяха изтрити.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 17:03, Hollywood каза:

Какво като е личен, важното че дава гущери. Преди няколко часа публикувах няколко такива лични и бяха изтрити.

Разшири  

Просто вече използвах такъв и ми трябва наистина действащ 25/50.

Публикувано:
  На 3.11.2017 г. в 17:05, macf1an каза:

Погледни големия зелен надпис над темата.

Разшири  

дали може в такъв зелен надпис, или някакъв друг да постнем работещите линкове за 40/80, 25/50 и каквото там още работи и да ги ъпдейтваме, а не постоянно да се питаме има ли работещи линкове, да ровим страници назад и т.н 

Какво мислят администраторите?

• Харесвам 3

Линковете се раждат и умират твърде често, пак темата ще е - този не работи, този работи, излишно е да ги има отгоре...

Редактирано от 45#2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.