Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Мен се опитват да ме убедят, че нямам право на подобна награда, защото не съм била спазила условията. Обаче не успяват да ми обяснят защо, след като не са спазени условията, в резервацията има текст "Получавате 40$ обратно, след като престоят бъде удостоверен".  От известно време детайлите на резервацията липсват, аз обаче съм снимала преди това. Мисля, че ме мотаха умишлено. И чак сега искат да удостоверя със скрийншот. Още малко ще поискат и нотариално заверена разпечатка  :biggrin:... Не знам доколко снимките ще свършат работа.

Някой да има идея как да търся контакт с по-високо ниво служител, защото с тези, с които досега комуникирам, зациклихме и няма изгледи за развитие? 

Редактирано от Ann
Връзка към коментар

Странно е, че последния линк 40/80 работи и то дори през моя профил, през който вече веднъж съм използвала кешбек. Като тръгна да правя резервация си ми изписва това, че ще получа 40 долара след престоя си. Чак след престоя ли ще остановят, че съм използвала друг линк преди?! Странна работа, но тъй като не ми се рискува, най-добре някой приятел, който не се е възползвал досега, да пробва с линка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

През един профил може да се получат само по един път кеш беците (75/225, 40/80 и препоръка от приятел), въпреки,че пише като се прави резервация, че ще получиш. Като мине резервацията не пускат нищо и ако звъннеш или пишеш ти казват, че вече си получил. Има го и в общите условия и е пробвано:) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Ann каза:

Мен се опитват да ме убедят, че нямам право на подобна награда, защото не съм била спазила условията. Обаче не успяват да ми обяснят защо, след като не са спазени условията, в резервацията има текст "Получавате 40$ обратно, след като престоят бъде удостоверен".  От известно време детайлите на резервацията липсват, аз обаче съм снимала преди това. Мисля, че ме мотаха умишлено. И чак сега искат да удостоверя със скрийншот. Още малко ще поискат и нотариално заверена разпечатка  :biggrin:... Не знам доколко снимките ще свършат работа.

Някой да има идея как да търся контакт с по-високо ниво служител, защото с тези, с които досега комуникирам, зациклихме и няма изгледи за развитие? 

Ако хотела/хостела/апартамента не е декларирал присъствието ти, гориш. Правят го някои, за да си спестят комисионната към букинг. Пазиш ли си фактура или разписка?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е това. Резервирах през линк за 80/40, имаше  потвърждаващ текст "Получавате 40$ обратно, след като престоят бъде удостоверен". Резервацията мина, хотелът е потвърдил присъствието ми. Написах отзив. До около седмица след нощувката детайлите на резервацията бяха налични в профила, включително текстът "Получавате 40$ обратно, след като престоят бъде удостоверен". Детайлите изчезнаха, явно платформата не пази като архив всичко по минали резервации. И тогава поискаха скрийншот. Имам само снимки. Приятел има и потвърдителен имейл, в който пише - "Информацията за вашата награда се обработва, от 2 до 10 дни след осъществяване на нощувката ще получите награда от 40$". От Б@кинг оспорват и него. Явно награди няма да видим. На текстове в акаунта в платформата вече не вярвам, явно те са там докато е удобно на екипа й. Когато някой твърди едно преди да осъществи продажба и прибере парите, а после друго - ами ... не е добре.

Връзка към коментар

Когато ние направихме резервациите, 80$ беше минималната сума.

Вие как си обяснявате факта, че при резервация за 82$ се появява текст, че предстои да бъде изплатена награда 40$, а след това се оказва, че трябвало да е минимум за  200? Ако не са спазени условията, защо има текст, който обещава награда? Ако няма подобно потвърждение, човек ще знае, че или не е изпълнил условията, или че срокът на кампанията е изтекъл.

Връзка към коментар

Много от тези линкове в последствие станаха 40/200 където са дадени за 40/80 поне аз вече никъде не виждам такива.Гледайте какво Ви изписва после каква трябва да бъде резервацията

Връзка към коментар
преди 6 часа, elateq каза:

Току що, резервирах през линка на @Таньо от предната страница и накрая си изписа, че ще ми бъдат върнати 40$.

И аз резервирах,линка работи

• Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар

За да сте сигурни, че ще получите наградата,  направете снимки, скрийншот, а може и нотариално заверена разпечатка. Това, че линковете работят, не е гаранция, че ще получите обещаните 40$.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не се ядосвайте и нямайте прекалени очаквания. Още от кашата с "безплатните кодове за атракции" Booking.com ясно показаха, че понякога и те самите не знаят какво точно правят + невинаги си спазват обещанията + клиентът при тях често НЕ е прав :) Ако върнат кешбек - супер, но аз лично не бих разчитал твърдо на него и още по-малко бих правил резервация при тях под влияние на този евентуален кешбек.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 22 часа, Ann каза:

Когато ние направихме резервациите, 80$ беше минималната сума.

Вие как си обяснявате факта, че при резервация за 82$ се появява текст, че предстои да бъде изплатена награда 40$....

Надписа за кешбека излиза автоматично, букинг не могат да знаят на този етап дали отговаряш на условията. Така и аз си мислех, че ще получа пари за 3-ти път, ама ме усетиха.... но пък май единствен получих 2 пъти бонус с един и същи акаунт:huh:

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар
На 13.12.2017 г. в 9:01, Olia каза:

През един профил може да се получат само по един път кеш беците (75/225, 40/80 и препоръка от приятел)

Ползвал съм 75,40,25, както и съм препоръчвал на приятел за 15$. Гледам някакъв линк за 15Е, който се препоръчва от някой си. Мога ли го ползвам или се прекоприва с изброените?

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
преди 12 минути , Hollywood каза:

Ползвал съм 75,40,25, както и съм препоръчвал на приятел за 15$. Гледам някакъв линк за 15Е, който се препоръчва от някой си. Мога ли го ползвам или се прекоприва с изброените?

А защо да ползваш 15Е като можеш да ползваш 40$ ?

Просто трябва да е през различен акаунт ;)

Връзка към коментар
В момента, Боби каза:

А защо да ползваш 15Е като можеш да ползваш 40$ ?

Просто трябва да е през различен акаунт ;)

Разбира се, но за 40 трябва да си над 80.

Връзка към коментар
преди 5 минути , Hollywood каза:

Разбира се, но за 40 трябва да си над 80.

така е.

но за да ти дадат 15Е искат минимум на похарчена сума - не става да спиш на хостел за 10 и да получиш 15 :) примерно говоря

виж добре условията.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Боби каза:

така е.

но за да ти дадат 15Е искат минимум на похарчена сума - не става да спиш на хостел за 10 и да получиш 15 :) примерно говоря

виж добре условията.

Знам за 15 е  мин. 30Е :)

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
преди 2 часа, Hollywood каза:

Ами пишеше някъде, че можеш три бонуса, по-добре ползвай друг акаунт.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.