Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

На 15.12.2017 г. в 15:39, Hollywood каза:

Ползвал съм 75,40,25, както и съм препоръчвал на приятел за 15$. Гледам някакъв линк за 15Е, който се препоръчва от някой си. Мога ли го ползвам или се прекоприва с изброените?

Да разбирам ли, че си получил и четирите поощрителни бонуси (75 от 225EUR, 40 от 80$, 25 от 50$, 15$ от "Препоръчай приятел") с един акаунт?

В Правила на Поощрителната програма на Booking.com (цитирани са на първата страница на тази тема) пише:
"...Участниците могат да получават Поощрителни бонуси от максимум 3 различни кампании на година, включително кампаниите „Препоръчай приятел"..."

Връзка към коментар

Аз си получих бонуса от 40$ точно след 17 дни след напускането на хотела. Получавах мейл за всяка стъпка, че съм одобрен, че имам номер на заявка и финалната, че вече пътуват към мен парите. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

При нас след месец и половина и сума разменени имейли одобрен и изплатен един бонус - за 25$. Дори за бонуса от реферален линк се наложи да питаме и обсъждаме, накрая миналата седмица казаха, че имам право,  извиниха се за забавянето, но още не е изплатен. Приятелят, от когото е линка, също не е получил, явно и там ще има дебати. Явно при някои потребители нещата се случват, при други - не.

Редактирано от Ann
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Успешно получен $40 бонус - точно 15 дни след чек-аут. Забавното е, че хотелът ми струваше точно $80 (без данъците), така че се получи доста добро намаление.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

А при мен стана някаква каша - в моя полза, за щастие.

От чакани и много закъснели 2х40 долара от октомврийски резервации, дотук получих 3х40 долара + 150 шведски крони :lol:

Надявам се да продължат в този дух! :biggrin:

Връзка към коментар

След близо месец чакане и няколко разменени мейла и телефонни обаждания, аз също получих своите $40! :dancing: Въпреки забавянето, мога да кажа, че от букинг много адекватно реагираха.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 18.12.2017 г. в 23:44, VladimirK каза:

Да разбирам ли, че си получил и четирите поощрителни бонуси (75 от 225EUR, 40 от 80$, 25 от 50$, 15$ от "Препоръчай приятел") с един акаунт?

В Правила на Поощрителната програма на Booking.com (цитирани са на първата страница на тази тема) пише:
"...Участниците могат да получават Поощрителни бонуси от максимум 3 различни кампании на година, включително кампаниите „Препоръчай приятел"..."

Toчно така. Може би 15$ от "Препоръчай приятел" не се брои към трите. Преди малко проверих ел. банкирането и гледам боокинг изпратили още един път 40$ :) Евала!

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
  • Браво 3
Връзка към коментар

Направих си резервация през Booking Promo: $40 off on hotel reservations starting at $80, но докрая на резервацията не въведах попълване на данни за плащане от карта и също така никъде не се вижда: 

Book now and get US$40 back!
All you have to do is book and you'll get US$40 back after your stay! Minimum booking cost US$80.
 а само 

Invite friends and earn US$15

Къде бъркам? Къде да си дам данните на картата, за да мога да се възползвам от 40\80? Резервацията ми е с безплатно анулиране, но невярвам това да е причината, нали все пак трябва да гарантирам с нещо за резервацията.

Връзка към коментар

Като натиснеш на линка трябва да ти се появи този надпис в долната част на монитора :

Screen Shot 2017-12-22 at 20.03.47.png

След това натискаш "Got it" и започваш резервацията.

В мейла който ще получиш в самата резервация под цената и обясненията - ще видиш този надпис:

Вашето парично възнаграждение

Ще получите US$40 след като осъществите престоя си.

Редактирано от funny
Връзка към коментар
преди 26 минути , funny каза:

Като натиснеш на линка трябва да ти се появи този надпис в долната част на монитора :

Screen Shot 2017-12-22 at 20.03.47.png

След това натискаш "Got it" и започваш резервацията.

В мейла който ще получиш в самата резервация под цената и обясненията - ще видиш този надпис:

Вашето парично възнаграждение

Ще получите US$40 след като осъществите престоя си.

Много благодаря за бързия отговор. Притеснява ме факта, че по време на резервацията, никъде не ми иска да си въведа данни на някаква карта. 

image.png.f29e447f3f65a0860418b21ca7280a75.png

в края на резервацията имам отметка за 40 долара, но потвърждението в имейла намам нищо подобно 

1 Standard Double Room (2 Adults)
9 % VAT is included.
€ 0.50 City tax per person per night is included.
Total price € 78.30
displayinline?inline_file=f9664baaa4ff113b06224f3323825db55d5b17b2949fd9bf6fda720a6099e4cd@MIME-Lite-HTML-1.24&fid=10&mid=15286031534&pid=13 We Price Match

You'll pay when you stay at Royal Spa Hotel
You will pay the hotel in the hotel’s local currency (BGN) at the exchange rate on day of payment.
Please note: additional supplements (e.g. extra bed) are not added to this total.
The total price shown is the amount you will pay to the property. Booking.com does not charge any reservation, administration or other fees.
If you don't show up or if you cancel applicable taxes may still be charged by the property.

Ще ме посъветвате ли-да си анулирам ли резервацията и да се пробвам отново или да пиша на букинг?

Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 11 минути , И. М. каза:

Много благодаря за бързия отговор. Притеснява ме факта, че по време на резервацията, никъде не ми иска да си въведа данни на някаква карта. 

в края на резервацията имам отметка за 40 долара, но потвърждението в имейла намам нищо подобно 

9 % VAT is included.
Total price € 78.30
displayinline?inline_file=f9664baaa4ff113b06224f3323825db55d5b17b2949fd9bf6fda720a6099e4cd@MIME-Lite-HTML-1.24&fid=10&mid=15286031534&pid=13 We Price Match

You will pay the hotel in the hotel’s local currency (BGN) at the exchange rate on day of payment.
Please note: additional supplements (e.g. extra bed) are not added to this total.
The total price shown is the amount you will pay to the property. Booking.com does not charge any reservation, administration or other fees.
If you don't show up or if you cancel applicable taxes may still be charged by the property.

Ще ме посъветвате ли-да си анулирам ли резервацията и да се пробвам отново или да пиша на букинг?

По всяка вероятност мястото за настаняване просто не изисква кредитна карта. Иначе за да си получиш възнаграждението трябва да си запаметиш карта в профила. Това става като си цъкнеш на настройките на профила и от там на кредитни карти, след като въведеш данните на картата цъкаш на отметката, тази карта да бъде използвана за вашите парични възнаграждения.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , И. М. каза:

9 % VAT is included.
Total price € 78.30

Total price пишеш 78$, а условието е поне 80$. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.