Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Въпрос - това по-долу, означава ли, че при две резервации връщат 40 долара само по едната... по-горе в темата видях, че ставало за 3 бр. на година, но може би вече не е така?

"Изглежда, че сте направили няколко резервации с вашата специална оферта. Това не е проблем, резерациите няма да бъдат засегнати, но нашата специална оферта е валидна само за една резервация и вие ще получите само едно парично възнаграждение."

Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 2 минути , lyubo21 каза:

Въпрос - това по-долу, означава ли, че при две резервации връщат 40 долара само по едната... по-горе в темата видях, че ставало за 3 бр. на година, но може би вече не е така?

"Изглежда, че сте направили няколко резервации с вашата специална оферта. Това не е проблем, резерациите няма да бъдат засегнати, но нашата специална оферта е валидна само за една резервация и вие ще получите само едно парично възнаграждение."

Имаш право на един бонус на акаунт. Тоест, ако вече на този акаунт са ти върнали веднъж пари, втори път няма да стане. Решението е да си направиш нов профил и да си букнеш мястото на ново.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , elateq каза:

Имаш право на един бонус на акаунт. Тоест, ако вече на този акаунт са ти върнали веднъж пари, втори път няма да стане. Решението е да си направиш нов профил и да си букнеш мястото на ново.

Ясно, мерси :)

Връзка към коментар
преди 44 минути , Olianata каза:

Нещо не ми е ясно,минавам през линка,пише 80$ и после,като натисна -GOT IT, отдолу вече е 200,как се справяте с това?

Проверих и петте препоръчани линка. В момента всички работят коректно при мен и изписват 40 от 80. Нали тях ползваш - най-горе в темата?

Връзка към коментар
На 21.12.2017 г. в 16:06, Hollywood каза:

Toчно така. Може би 15$ от "Препоръчай приятел" не се брои към трите. Преди малко проверих ел. банкирането и гледам боокинг изпратили още един път 40$ :) Евала!

Е пак не мога да разбера- един акаунт може да получи максимум 3 бонуса, т.е. може да получи от 75 от 225EUR, 40 от 80$ и 25 от 50$  така ли? А не само един от трите?

Връзка към коментар
преди 6 часа, stani.m каза:

Е пак не мога да разбера- един акаунт може да получи максимум 33 бонуса, т.е. може да получи от 75 от 225EUR, 40 от 80$ и 25 от 50$  така ли? А не само един от трите?

Пишеше по един от всеки вид, т.е. един от изброените от теб + препоръка от приятел + още някакъв, не знам точно, може би ти да препоръчаш някого

Връзка към коментар

Най-накрая видях полза от некомпетентността на booking.com.

Днес получих $15 (по схемата препоръка от приятел) за резервация, която въобще не ползвах поради отменен полет. Въпреки, че booking.com уж 10 дни "проверяваха" дали наистина съм бил в хотела :)

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , Фичо каза:

Eййй, угаснаха ли всички линкове, че никъде не успявам да се закача? :huh:

Угаснаха... Вчера ни проработи само вариантът с "помощ от приятел"... :/ за 10%

Връзка към коментар

От първите резултати в google, единственото което при мен работи в момента е 40$ от 200$: https://www.booking.com/index.en-gb.html?aid=1311838;label=refer-UmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YfnS6M1f7d9dHX2CVRsc9GJ_OVB8X34bzfKVWMvTgcoHMWFCxlhcpDWhtguKcXzmzg;sid=f7f37c0ef2187479a8f1d7d36d9a6ebd;sb_price_type=total&

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Кодовете за $40/$80 изчезнаха, но от вчера ако отидете директно на сайта www.booking.com без да ползвате какъвто и да е линк дава допълнителни 10% отстъпка за резервации над GBP 45 (при мен е в GBP, защото влизам през UK IP). Предполагам, че може да се ползва от акаунти, които вече са ползвали бонуси по други програми. Излиза това съобщение отдолу:

Untitled.png.b088a7c24f7929f831957e9400d1c136.png

Това в никакъв случай не е по-добро от $40/$80, но обезсмисля ползването на линк от Wizzair и други подобни.

Връзка към коментар
преди 27 минути , Branko каза:

при мен го няма,може да е само за uk

Може и само за UK да е. След като отида директно на сайта в полето горе се появява такъв линк:

https://www.booking.com/index.en-gb.html?label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNYBGhQiAEBmAEuuAEGyAEM2AED6AEBkgIBeagCAw;sid=25c620330d00199d6257e3ce874f2659;sb_price_type=total&

Възможно е така да проработи и от BG IP адрес.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.