Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Здравейте,резервирал съм стая за 4 нощувки с кода за 40/80$,та въпроса ми е ако направя промяна в тази резервация,нощувките да станат 3 и другата 4-та нощувка да я букна от друг профил и от там да взема бонуса за препоръчан приятел 15$,дали кода за 40/80$ ще изчезне при промяната или да не рискувам?

Връзка към коментар
Преди 1 час, don каза:

Здравейте,резервирал съм стая за 4 нощувки с кода за 40/80$,та въпроса ми е ако направя промяна в тази резервация,нощувките да станат 3 и другата 4-та нощувка да я букна от друг профил и от там да взема бонуса за препоръчан приятел 15$,дали кода за 40/80$ ще изчезне при промяната или да не рискувам?

Ако не падне цената под 80, мисля че ще важи, стига да не анулираш резервацията, а само да я промениш.

Връзка към коментар
преди 10 минути , Алекс каза:

Ако не падне цената под 80, мисля че ще важи, стига да не анулираш резервацията, а само да я промениш.

Не пада,общата цена за 4 те нощувки е 250 лв.

Връзка към коментар
преди 1 час, don каза:

Сега ли резервира от линк 40/80$ , има ли такъв работещ в момента? Бяха сложили тук но за 40/200$ .И на мен ми трябва

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да споделя малко опит. 

Имам резервация за $40 (от $80) в Ирландия - направена отдавна. Налага ми се да я заменя генерално - ще пътувам с още един човек и стаята не е подходяща, а в къщата за гости няма друга. Ако канселирам, значи си губя наградата. 

Звъннах на booking и се плюнчих доста, като се надявах да ми запазят линка за новата резервация, но не ме огря :) Може да ви е от полза. 

На друга резервация (от реферален линк) си запазих наградата с ъпгрейдване на стаята, но имаше тази възможност. 

Вместо студена вода довечера ще изпия едно вино за успокоение :) 

Връзка към коментар
На 3.01.2018 г. в 16:21, Rainy каза:

И при мен го няма, а съм с UK IP. Имам само: Refer a friend to Booking.com. Your friend gets a 10% refund, you get £20!

Rainy, ти спомняш ли си как получи "Your friend gets a 10% refund, you get £20"  - първо си направи профил в букинг и после разглеждаш хотели и правиш резервация,или първо започваш да резервираш някой хотел, и тогава правиш профил?

Мисля сега да кажа на дъщеря ми да си направи профил от Англия, където е, но не знам как да пробва-дали първо създаване на профил или първо търсене  и резервиране на хотел и т.н. Кога и дали ще получи това за приятел.

За април им търся 3 нощувки в Лондон, та да може да намалим цената, сега да си направят профили с английско IP.

Защото предната седмица правих профил на един познат, резервирахме хотел с безплатна анулация, но и до днес така и не дойде в профила му този линк за покана на приятел.

Връзка към коментар
преди 1 минута , stani.m каза:

Rainy, ти спомняш ли си как получи "Your friend gets a 10% refund, you get £20"  - първо си направи профил в букинг и после разглеждаш хотели и правиш резервация,или първо започваш да резервираш някой хотел, и тогава правиш профил?

Мисля сега да кажа на дъщеря ми да си направи профил от Англия, където е, но не знам как да пробва-дали първо създаване на профил или първо търсене  и резервиране на хотел и т.н. Кога и дали ще получи това за приятел.

За април им търся 3 нощувки в Лондон, та да може да намалим цената, сега да си направят профили с английско IP.

Защото предната седмица правих профил на един познат, резервирахме хотел с безплатна анулация, но и до днес така и не дойде в профила му този линк за покана на приятел.

Линкът идва след първата осъществена нощувка.

Връзка към коментар
преди 23 минути , Rainy каза:

Да споделя малко опит. 

Имам резервация за $40 (от $80) в Ирландия - направена отдавна. Налага ми се да я заменя генерално - ще пътувам с още един човек и стаята не е подходяща, а в къщата за гости няма друга. Ако канселирам, значи си губя наградата. 

Звъннах на booking и се плюнчих доста, като се надявах да ми запазят линка за новата резервация, но не ме огря :) Може да ви е от полза. 

На друга резервация (от реферален линк) си запазих наградата с ъпгрейдване на стаята, но имаше тази възможност. 

Вместо студена вода довечера ще изпия едно вино за успокоение :) 

Абе да ти кажа с букинг никога не е ясно. Аз преди малко получих мейл че бонуса ми от 40$ ( от линк 40/200) пътува към мен. А аз тази резервация я канселирах един ден след като я направих !!! :biggrin:

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , stani.m каза:

Никакъв спомен! Просто се загледах в рефералните линкове, когато разбрах че ги има оттук, и видях, че имам такъв и аз :)

Аз ползвам - засега - само един профил и е отдавна... 

Връзка към коментар
преди 2 минути , funny каза:

Абе да ти кажа с букинг никога не е ясно. Аз преди малко получих мейл че бонуса ми от 40$ ( от линк 40/200) пътува към мен. А аз тази резервация я канселирах един ден след като я направих !!! :biggrin:

И аз имах един случай преди месец може би, получавам мейл че 40 $ пътуват към мен, но аз не съм правила никаква резервация и естествено никакви 40$  не получих. Явно се объркват много с тези бонуси, то май автоматично ги пращат мейлите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз имах един случай преди месец може би, получавам мейл че 40 $ пътуват към мен, но аз не съм правила никаква резервация и естествено никакви 40$  не получих. Явно се объркват много с тези бонуси, то май автоматично ги пращат мейлите.

Ами на мен ми цитират точната резервация и номер . Ще докладвам ако дойдат :)

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Боби каза:

Линкът идва след първата осъществена нощувка.

Мисля че не винаги е след първата осъществена нощувка, защото като правих профил на майка ми и резервирах хотел на нейно име тя получи линк,/нощувките още не са осъществени/ , но вече не помня дали първо избрах хотела и в процеса правих профил или обратното.

Връзка към коментар
преди 6 минути , stani.m каза:

Мисля че не винаги е след първата осъществена нощувка

Определено не е след осъществена нощувка. Профилът на баща ми, все още няма нито една осъществена нощувка - единствено анулирана от хотела резервация, но има референтен линк.

Връзка към коментар
преди 1 минута , chandni каза:

Определено не е след осъществена нощувка. Профилът на баща ми, все още няма нито една осъществена нощувка - единствено анулирана от хотела резервация, но има референтен линк.

явно има вариации, на моите най-нови профили дойде линк едва след нощувките.

Връзка към коментар
преди 11 часа, Barfly каза:

И на мен ми предстоят да правя едни резервации та ако може някой вещ да сподели за линковете от приятел.Вече веднъж съм регистрирал от получен от приятел и се чудя ако други ми пратят ще стане ли или опцията важи само ако се прави резервация чрез моя линк ?

Май може само веднъж да се получава линк от приятел, а ти да изпращаш може на 10 човека. Сега пак четох общите условия:

"

• Промоторът може да получи бонуса за препоръка на приятел общо 10 пъти. Всеки Поканен може да използва Линк с препоръка веднъж, за да направи Резервация, която отговаря на критериите на програмата, без значение дали е получил или е имал достъп до Линкове с препоръки от други Промотори. Всяка кредитна карта може да получи максимум 11 Бонуса за препоръки (1 в ролята на Поканен и 10 в ролята на Промотор)"

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Такаа, значи какво разбрах - аз мога да изпращам линкове на до 10 приятеля, в моя профил е за мен 15$ за тях 10 %.  Аз съм пращала такъв линк веднъж. Получавала съм веднъж от приятел - на двамата по 15$ , сега намерих линк 25/50$ - ще мога ли да го ползвам? Пише да благодаря на ....Значи той е личен линк и няма да мога го ползвам тъй като става втори път  да резервирам като поканена, така ли е? Значи не е от онези които бяха преди - 75/225 евро, 40/80 $ 

Връзка към коментар

Пише да благодаря на ....Значи той е личен линк и няма да мога го ползвам тъй като става втори път  да резервирам като поканена, така ли е?

Да благодариш на... пак е линк от приятел и можеш да ползваш само един такъв. Другите 40/200 и т.н. не са лични.

Връзка към коментар

Без да коментирам допълнително връзки за препоръки от приятел само прилагам сравнителна таблица със сумите в съответните валути (по пазарни курсове от днес), които могат да бъдат намерени, както и минималните суми на резервациите в евро, така че да удовлетворяват условията на booking.com за изплащане на "наградите".

Размер на наградата Минимална цена
USD 40 EUR 32.68 EUR 65.36
CAD 40 EUR 26.26 EUR 52.52
CNY 188 EUR 23.89 EUR 47.78
NZD 40 EUR 23.86 EUR 47.72
USD 25 EUR 20.42 EUR 40.84
AUD 25 EUR 16.32 EUR 32.64
GBP 15 EUR 17.01 EUR 34.02
USD 20 EUR 16.35 EUR 32.7
EUR 15 EUR 15 EUR 30
RUB 1000 EUR 14.42 EUR 28.84
AUD 20 EUR 13.06 EUR 26.12
USD 15 EUR 12.25 EUR 24.5
PLN 50 EUR 12 EUR 24
  • Харесвам 5
  • Браво 7
Връзка към коментар

Здравейте, 

Букнах хотел през офертата 80/40 и преди отиване ми даваше да гледам резервацията и пишеше да очаквам кешбека и т.н. 

Сега, след като сме чек аутнати, никъде не виждам опцията да прегледам резервацията, а като чукна на хотела директно ми отваря самия хотел и ми дава да буквам отново. Къде точно беше да си прегледаш резервацията? Сега го няма като опция?

Не трябваше ли някъде нещо да се чукне, за да се активира връщането на кешбека?

Screen Shot 2018-01-20 at 12.46.35.png

Връзка към коментар
преди 6 минути , Loverboy каза:

Здравейте, 

Букнах хотел през офертата 80/40 и преди отиване ми даваше да гледам резервацията и пишеше да очаквам кешбека и т.н. 

Сега, след като сме чек аутнати, никъде не виждам опцията да прегледам резервацията, а като чукна на хотела директно ми отваря самия хотел и ми дава да буквам отново. Къде точно беше да си прегледаш резервацията? Сега го няма като опция?

Не трябваше ли някъде нещо да се чукне, за да се активира връщането на кешбека?

Screen Shot 2018-01-20 at 12.46.35.png

Трябва да си запаметиш карта в профила, ако не си го направил по време на резервацията, където да ти преведат парите. Останалото става автоматично. От седмица до месец след резервацията. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Алекс каза:

Трябва да си запаметиш карта в профила, ако не си го направил по време на резервацията, където да ти преведат парите. Останалото става автоматично. От седмица до месец след резервацията. 

Запеметена е още преди резервацията. Нямам проблем с това. 

Имам проблем с това, че няма къде да чукнеш, за да си видиш резервацията, за да видиш мястото, където пише, че ще ти върнат парите. Сега като чукна на името на хотела директно ме праща да го гледам него все едно правя резервация. Преди всички стари резервации можеше да ги гледаш наново, да видиш детайли, да си видиш requests и подобни. 

Връзка към коментар
преди 4 минути , Тони каза:

И сега можеш. Отиваш на минали резервации и ти дава всички детайли по резервацията.

Скрийншотът, който показах е именно от менюто Bookings. Тук виждам всички стари резервации, но сами виждате, че опциите са само remove from list, see things to do, book again и email the property. 

Дори в оригиналния потвърдителен имейл като чукна на View the print version ме праща пак на тази страница от скрийншота. Нямам опция VIEW THE RESERVATION или нещо такова. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.