Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

преди 5 минути , Loverboy каза:

Моят предстой беше до 19 януари. До днес нямам никакъв имейл, нито някъде ми се появява reward-a. 

Изрично ги питах на имейли и телефони, потвърдиха, че с тая резервация ще има кешбек, но до тоя момент няма нищо. 

Да, така изглежда и в моя профил - няма ни вест ни кост за кеш-бека, направих си снимка докато резервацията беше предстояща, там пишеше, че се дължи сума обратно.

Обикновено става до средата на месеца следващ престоя, имай търпение и ти :)

Връзка към коментар
преди 27 минути , Боби каза:

Да, така изглежда и в моя профил - няма ни вест ни кост за кеш-бека, направих си снимка докато резервацията беше предстояща, там пишеше, че се дължи сума обратно.

Обикновено става до средата на месеца следващ престоя, имай търпение и ти :)

Да, ще видим какво ще стане. Пазя си и оригиналния имейл и ги накарах да ми потвърдят от Customer Service, че има reward, за да го ползвам срещу тях, ако нещо се опитат да измамят :D 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 1/23/2018 в 9:39, funny каза:

Давам ъпдейт - парите пристигнаха :)

Нали помните онази моя анулирана резервация от която ми изплатиха бонус на 23.01 ?

Е , само да кажа че днес дойде още веднъж бонуса :yahoo:

( Изрично и двата пъти е цитиран номера на резервацията по която ми изплащат бонуса ... и този номер е точно на анулираната :blink: )

ПП. Ако го изплатят и трети път , ще взема да им изпратя една кутия бонбони за да почерпя все пак :biggrin:

Редактирано от funny
  • Харесвам 7
  • Шок 2
  • Браво 3
  • Смея се 10
Връзка към коментар

А каква е възможността да се злоупотреби с данните от кредитната карта? Миналата година имах случай с друг сайт, при който без да ме известят бяха теглили от картата, няколко месеца след като ги бях ползвал и пак по този начина искаха данните за кредитната карта да са в профила. 

Връзка към коментар
преди 24 минути , funny каза:

Нали помните онази моя анулирана резервация от която ми изплатиха бонус на 23.01 ?

Е , само да кажа че днес дойде още веднъж бонуса 

( Изрично и двата пъти е цитиран номера на резервацията по която ми изплащат бонуса ... и този номер е точно на анулираната  )

ПП. Ако го изплатят и трети път , ще взема да им изпратя една кутия бонбони за да почерпя все пак 

Браво.От какъв вид беше бонуса ти

Връзка към коментар
преди 2 минути , don каза:

Браво.От какъв вид беше бонуса ти

40/80 но браво-то в случая е за Букинг :)

преди 4 минути , lamerz1912 каза:

А каква е възможността да се злоупотреби с данните от кредитната карта? Миналата година имах случай с друг сайт, при който без да ме известят бяха теглили от картата, няколко месеца след като ги бях ползвал и пак по този начина искаха данните за кредитната карта да са в профила. 

Не ми се е случвало да имам проблем с Букинг, но винаги може да премахнеш данните ако не искаш да са запаметени там

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

И аз така смятам да направя. Картата ще седи активна докато ми изплатят бонуса и след това ще махна данните. Иначе аз участвам за 40/200$, като нощувките са април месец по време на Великден.

Връзка към коментар
преди 7 часа, funny каза:

Е , само да кажа че днес дойде още веднъж бонуса :yahoo:

:biggrin:

Тез направо са те взели на издръжка.  :biggrin:

Цитат

ПП. Ако го изплатят и трети път , ще взема да им изпратя една кутия бонбони за да почерпя все пак

Що не дойдеш на някоя сБирка и нас да почерпиш? :drinks:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 6 часа, lamerz1912 каза:

...Картата ще седи активна докато ми изплатят бонуса и след това ще махна данните...

Е, недей да я махаш! Току-виж са те припознали като @funny. :) И да вземат да повторят бонуса, че и да потретят... :lol: 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , Фичо каза:

Тез направо са те взели на издръжка.  :biggrin:

Що не дойдеш на някоя сБирка и нас да почерпиш? :drinks:

Аааа заплюла съм аз следващата сбирка, ама да не казвам голяма дума, че така ми се провалиха последните две .

А за почерпката - то е ясно, вие така ме наплашихте с багажници,  Витоша.... че направо съм си приготвила от сега кашона с почерпката , пък дано се смилите над мен :lol:

А за Букинг бонусите - отделно, не ми мърда почерпката ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, funny каза:

Аааа заплюла съм аз следващата сбирка, ама да не казвам голяма дума, че така ми се провалиха последните две .

А за почерпката - то е ясно, вие така ме наплашихте с багажници,  Витоша.... че направо съм си приготвила от сега кашона с почерпката , пък дано се смилите над мен :lol:

А за Букинг бонусите - отделно, не ми мърда почерпката ;)

Ще да е чутовна тая почерпка, взема и аз да дойда...:lol:

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Да потвърдя: за нощувка, приключила на 19 януари, получих имейл, че парите идват вчера. Така че отнема си около две седмици, за да се обработи. :)

Edit: Вчера се показваше в сайта като погледна, че 40 USD е "pending", а днес никъде не се споменава. На Rewards си седи 9, включително пендинг 0. 

Редактирано от Loverboy
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
На 1/29/2018 в 13:39, Звелина каза:

Има ли изобщо някой, получил 40 NZD/CAD до момента? 

На 1/29/2018 в 14:58, Боби каза:

И аз нямам, писах им, нямам отговор, според мен са претоварени, да изчакаме.

преди 2 часа, Loverboy каза:

Да потвърдя: за нощувка, приключила на 19 януари, получих имейл, че парите идват вчера. Така че отнема си около две седмици, за да се обработи. :)

Edit: Вчера се показваше в сайта като погледна, че 40 USD е "pending", а днес никъде не се споменава. На Rewards си седи 9, включително пендинг 0. 

И аз имам имейл, че парите пътуват към мен преди малко дойде за резервация приключила на 20.01 :clapping: явно всеки път е различно,че не получих първия мейл както до сега в който се казва,че престоя е приключил ами направо този.

Връзка към коментар

През линка за CAD или NZD бяха вашите резервации? Пишете, като приключи всичко, моля! Аз навъртях няколко профила/резервации с CAD и се сетих, че никой все още не се е похвалил с върнати пари. Предполагам, че няма да има проблем,  че на един от акаунтите съм ползвала 75/225 или както там беше.

Връзка към коментар

Update: 

Тихомълком са ми превели кешбека от 80/40 за резервацията, приключила на 19.01. Интересното е, че нито от банката получих смс, нито от Букинг. В секцията Rewards все още пише 0 :D 

Ще чакам още преводи, значи :D 

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Звелина каза:

През линка за CAD или NZD бяха вашите резервации? Пишете, като приключи всичко, моля! Аз навъртях няколко профила/резервации с CAD и се сетих, че никой все още не се е похвалил с върнати пари. Предполагам, че няма да има проблем,  че на един от акаунтите съм ползвала 75/225 или както там беше.

Преди колко време са приключили?

Връзка към коментар
преди 8 минути , Mistela каза:

Да попитам

Две резервации на различни имена направени чрез връзка за 10% от приятел, дали ще върнат пари ако картата е една и съща при двете резервации?

Да

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 21 часа, Звелина каза:

40/80 CAD ли са ти линковете? моя беше за CAD и това ми е първи линк,който ползвам. До сега съм получавал само от моя линк където съм пращал за 15 долара,но мися,че може на един профил да извъртиш всички линкове различни

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Да,обаче не може да приемаш покана от повече от 1 приятел,а ти можеш да даваш твоя линк на 10 приятели.Пробвах да приема  покана от 2ри приятел,не дава-пише ,че не отговаря на условието.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, Olianata каза:

Да,обаче не може да приемаш покана от повече от 1 приятел,а ти можеш да даваш твоя линк на 10 приятели.Пробвах да приема  покана от 2ри приятел,не дава-пише ,че не отговаря на условието.

Мисля,че такъв личен линк не може повече от веднъж да ползваш иначе от останалите може всички варианти т.с. 40/80 40/200 80/200

Връзка към коментар

Аз съм получавала бонуси по покани от двама приятеля. Имам резервация с покана от трети и пак ми показва, че ще получа. Пробвах също така да си направя резервация през линк за покана, която вече съм ползвала, но ми пише, че нямам право на бонус. Така че според мен могат да се ползват от един акаунт бонуси от различни линкове, но само по веднъж като тези бонуси се включват в общата бройка от 10.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 2/4/2018 в 9:48, Bellaero каза:

Беше писано, че може да се ползва от един профил един бонус по дадена програма. То има ли ги изобщо тези линкове, по които взимахме преди?

Най-отгоре на страницата стоят работещи линкове

На 2/4/2018 в 9:55, Алекс каза:

Аз съм получавала бонуси по покани от двама приятеля. Имам резервация с покана от трети и пак ми показва, че ще получа.

Ама няма да получиш пари в сметката, това е разликата. Освен ако не направят пропуск в системата си, случвало се е. И на мен дори.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.