Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Здравейте, намерих 1 връзка в google.com, която дава 40CAD при резервация, но не знам дали е позволено да я копирам тук. Ако кажете ще я пусна. Току що направи резервация през нея. 

Връзка към коментар
преди 6 минути , Jorro каза:

Здравейте, намерих 1 връзка в google.com, която дава 40CAD при резервация, но не знам дали е позволено да я копирам тук. Ако кажете ще я пусна. Току що направи резервация през нея. 

Ако при кликване на връзката пише "Don't forget to thank..." значи не е ок да се пуска. Ако излиза надпис в долната част на екрана, че ще ти се върнат еди колко си при минимална резервация еди колко си, значи е ок. 

Връзка към коментар
преди 18 минути , Георги каза:

Ако при кликване на връзката пише "Don't forget to thank..." значи не е ок да се пуска. Ако излиза надпис в долната част на екрана, че ще ти се върнат еди колко си при минимална резервация еди колко си, значи е ок. 

Аз това го прочетох, но при този линк излиза съобщение " William is giving you CAD 40 if you book and stay with us. Check it out!"...

Редактирано от Георги
премахната връзка
Връзка към коментар
преди 8 минути , Jorro каза:

Аз това го прочетох, но при този линк излиза съобщение " William is giving you CAD 40 if you book and stay with us. Check it out!"...

Не, щом пише, че William ти дава еди какво си, значи връзката е лична и не е ок :)

Връзка към коментар

След като се научих в съседната тема за Румбо, как да си сменям айпи адреса, пробвах регистрация в Букинг от кипърско, малтийско и кувейтско айпи. Всичките дават 15/15 паунда реферални линкове. Някаква идея за някоя "по-скъпа" държава с по-щедри реферални линкове? Не че и това не е достатъчно добре, на фона на 15/15 долара.

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Звелина каза:

След като се научих в съседната тема за Румбо, как да си сменям айпи адреса, пробвах регистрация в Букинг от кипърско, малтийско и кувейтско айпи. Всичките дават 15/15 паунда реферални линкове. Някаква идея за някоя "по-скъпа" държава с по-щедри реферални линкове? Не че и това не е достатъчно добре, на фона на 15/15 долара.

USA -> $25/$25 или 10%/$25

Italy -> 10%/EUR20

Най-добре е с китайско, но не знам дали ще успееш - там са CNY 188

Редактирано от koliob
  • Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 19 минути , Звелина каза:

Австралия - 25$-25$

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 44 минути , Звелина каза:

UK -> 10%/£20

Връзка към коментар
55 minutes ago, Dreamm said:

Май не, въпреки че аз имам такива. Другия месец ще знам със сигурност.

43 minutes ago, neuromancer said:

Мисля, че не може, освен ако имаш късмет... Някои хора получиха кешбек за отказани резервации, та нищо не е изключено

Благодаря, по принцип в системата си стои като чакащо плащане, но ще видим , може и аз да имам късмет.

Връзка към коментар

Здравейте приятел има следният проблем.За едни резервации с рефералните линкове които направихме става на въпрос.Менюто което е горе в ляво до името препоръчай на приятел липсва и не може да се следи статуса на поръчките.Някой да е имал подобен проблем ?

Връзка към коментар
37 minutes ago, Боби said:

Открийте разликите.

За да ви се показва менюто, трябва да се влиза през www.booking.com само, не през други линкове, които може да имате кеширани.

1.jpg

2.jpg

Не става както и да пробвам да вляза, но щом колежката не е имала проблеми значи всичко е точно. Благодаря за отговорите и отделеното време.

Връзка към коментар

Рових назад в тая безкрайна тема, но не можах да намеря мейл на Букинг. На какъв адрес им пишете, че пробвах през сайта на "Свържете се с нас", пробвах и на 

customer.service@booking.com

но вече седмица ни вест, ни кост. Не получих  и стандартният мейл, че са получили запитването и ще ми отговорят по-после.

Връзка към коментар
преди 3 минути , eloena каза:

Рових назад в тая безкрайна тема, но не можах да намеря мейл на Букинг. На какъв адрес им пишете, че пробвах през сайта на "Свържете се с нас", пробвах и на 

но вече седмица ни вест, ни кост. Не получих  и стандартният мейл, че са получили запитването и ще ми отговорят по-после.

Претрупани са.

Аз също им писах два пъти, през профила, относно конкретна резервация. И нищо, още чакам.

Връзка към коментар
преди 12 минути , eloena каза:

По телефон ? Обикновенно са доста отзивчиви на телефона :

You get access to our Genius phone line

Bulgaria Bulgaria

Support in Bulgarian

00800 119 4467

International Genius service number:

+44 20 3684 7925

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , funny каза:

По телефон ? Обикновенно са доста отзивчиви на телефона :

You get access to our Genius phone line

Bulgaria Bulgaria

Support in Bulgarian

00800 119 4467

International Genius service number:

+44 20 3684 7925

Пробвах и телефон, но не можах да разбера какво трябва да натисна за да се свържа с оператор. Явно ще чакам.

Връзка към коментар
преди 5 минути , eloena каза:

Пробвах и телефон, но не можах да разбера какво трябва да натисна за да се свържа с оператор. Явно ще чакам.

Просто изчакваш на линия и те свързват.

Те избълбукват нещо си с Британция си акцент , че ако искаш алабала натискаш 1 , за друга алабала натискаш 2 и за всичко друго оставаш на линия за да те свържат с оператор :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.