Прескочи до съдържание

50% бонус (до 40 долара) в booking.com

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление (извън дискутираните тук 40/80, 70/225 и т.н. ), търсете там. 

Препоръчани мнения

Винаги са приятни подобни изненади, особено когато пристигат в пощата без подкани, дълги кореспонденции и уговорки: :)

booking_friends_1.png.2dca9bbe0992788a8e06314d1fe8f93a.png

И за приятеля ви също са приятни: ^_^

booking_friends_2.png.e82464f2815b534e5ff184dc4e729ad4.png

Браво на Букинг!

Edit: Сега като се замислих, май по-правилно беше второто съобщение да е на мястото на първото. Но малко трудно стана вече да се идентифицираме в тези промоции - кой е приятелят, кой е препоръчващият, кой е пътувал, кой не е... :lol: 

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

При мен този път се получи някакво объркване, но да видим какво ще стане накрая. Направих резервация за утре вечер/една нощувка/, на имейла дойде потвърждение, после един имейл в който пише това:

"

Моето възнаграждение от програмата „Препоръчай на приятел“

Ще получите US$15 след като осъществите престоя си.

Поканете приятели и получете US$15

Насладете се на парично възнаграждение в размер на US$15, когато препоръчвате Booking.com на семейството и приятелите си"

В следващия имейл обаче пише че ще получа 10%, а не 15 долара както трябва да бъде, ето :

"

Благодарим ви, че резервирахте чрез линка на вашия приятел! Ще получите възнаграждение от 10%, след като потвърдим вашия престой.

Ето какво трябва да направите, за да заявите наградата си:

За да получите вашата награда, трябва да знаем къде да я изпратим! Имате ли вече профил на Booking.com с валидни данни за плащане?

Ако нямате, можете да обновите вашите данни сега."

В профила в букинг пък пише че ще получа парична награда, но не пише точно колко. За първи път ми се случва така, винаги досега е било точно всичко.

Да видим после след престоя какъв имейл ще получа.

Редактирано от stani.m
Връзка към коментар

В момента има ли бонус за 200 долара или какъвто и да е намаление през букинг, че не виждам? Моля, дайте някакъв линк за хубава оферта, предстои ми резервация на хотел в Амстердам. Благодаря! :)

Връзка към коментар
преди 1 минута , И. М. каза:

на мен между другото още не са ми изплатили бонуса 40/80 от началото на януари... не знам да се занимавам ли?

image.png.0856465669470bbaadc4047d278e9125.png

Зависи от мотивацията ти и доколко са ти важни тези $40. 

Връзка към коментар
Мирослав Василев

на мен между другото още не са ми изплатили бонуса 40/80 от началото на януари... не знам да се занимавам ли?

Получава ли си имейл, че парите ти пътуват към теб?

Връзка към коментар
преди 2 минути , Rainy каза:

преди 3 минути , Rainy каза:

еми кой магеланец се отказва от бонус!!! 

преди 2 минути , elateq каза:

Получава ли си имейл, че парите ти пътуват към теб?

не съм получавала имейл.

Връзка към коментар

еми кой магеланец се отказва от бонус!!! 

Усилията много често са правопропорционални на бонуса :) Има хора, които просто го нямат това време и би им струвало по-скъпо от евентуални $40. Затова коментирах така, а и самият въпрос предполагаше всякакви отговори :) 

Връзка към коментар
преди 17 часа, a6olq каза:

предстои ми резервация на хотел в Амстердам. Благодаря! :)

много трудно зависи за кога аз съм началото на юли и нищо не намирам изгодно под 40 евро нощувка на човек вече месец чеквам навсякъде..

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 41 минути , Ivko каза:

много трудно зависи за кога аз съм началото на юли и нищо не намирам изгодно под 40 евро нощувка на човек вече месец чеквам навсякъде..

Оттук нищо ли не излезе?

Връзка към коментар
Цитат

50% бонус в booking.com

Май вече увяхна и тая далавера :unsure: , нито универсални, нито персонални линкове, които да работят,  не откривам...
И като отчетем, че и MMT и Galahotels позатвориха кранчетата..., май се очертава известна суша в полето на настаняването. :rolleyes: 
Да видим откъде ще изскочи нов заек и дано да не се бави много! :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , Фичо каза:

...
Да видим откъде ще изскочи нов заек и дано да не се бави много:biggrin:

Да ти кажа, той ще изскочи, но е важно и да го хванем. Така че, като изскочи, по-добре да се (поза)бави малко... :lol:

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ivko каза:

Търся за средата на юни. Днес букнах един хотел с право на анулиране, но главата ми е още замаяна от цената :) Ще търся още, но като гледам колко много от предложените хотели с нормални цени са заети, не знам дали ще успея да взема нещо по-евтино

Връзка към коментар
преди 2 часа, Фичо каза:

нито персонални линкове, които да работят,  не откривам... :biggrin:

Потърси пак. От време на време ги сменят линковете. Ако си си запазил някой линк е много вероятно да не работи вече.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой има ли идея след като получиш въпросните 40 долара обратно (вече се случи при мен), след колко време може отново да се минава по тази схема, т.е. дали има някакво изискване за период между резервациите? Аз имах две поредни резервации и втората я пуснах повторно през 10-те процента на Уиз, защото ми излезе съобщение, че за кешбек 40 долара не важи за нея. Сега искам да направя нови резервации и се чудя дали има смисъл да минавам през букинг.

Връзка към коментар
преди 2 часа, a6olq каза:

Търся за средата на юни. Днес букнах един хотел с право на анулиране, но главата ми е още замаяна от цената :) Ще търся още, но като гледам колко много от предложените хотели с нормални цени са заети, не знам дали ще успея да взема нещо по-евтино

малко излизаме извън областта на тази тема, но понеже се повдига въпроса - погледна ли airbnb - аз за април месец се ориентирах към airbnb, че иначе цените в хотелите са ужасно неприятни и даже легло в обща стая в повечето хостели е по-скъпо . :O

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 часа, Фичо каза:

малко излизаме извън областта на тази тема, но понеже се повдига въпроса - погледна ли airbnb - аз за април месец се ориентирах към airbnb, че иначе цените в хотелите са ужасно неприятни и даже легло в обща стая в повечето хостели е по-скъпо . :O

За 9-ти до 12-ти Март ние също се ориентирахме към airbnb в Амстердам. За 4 души и 3 нощувки ни излезе 1200 лева общо, като апартамента е на около 2 километра от центъра.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , boogy83 каза:

За 9-ти до 12-ти Март ние също се ориентирахме към airbnb в Амстердам. За 4 души и 3 нощувки ни излезе 1200 лева общо, като апартамента е на около 2 километра от центъра.

И ние сме за същите дати там и аз се оглеждам за airbnb, че хотелите са малко безумни.

Връзка към коментар

Извинявам се, не мога да намеря никовете! Имаше хора, които чакаха на един и същи акаунт два пъти по 40 CAD, но от различни канещи /един Уилям и един друг/. Как се развиват нещата?

Връзка към коментар
На 2/19/2018 в 22:24, И. М. каза:

Ето какво получих в отговор на запитването:

"We have received your screenshot regarding a reward, but there are no indications that an incentives link was used to make this reservation. We have forwarded your case to the proper department to review further.

We apologize for the delay and appreciate your patience. As soon as we have an answer for you, we will contact you.

Please feel free to contact us with any additional questions.

Kind regards,"

така че може ЩЕ ВИДИМ.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.