Прескочи до съдържание

Съвети за седмица в Лаос


Препоръчани мнения

Привет! Понеже си загубих телефона в Мианмар, а с него и записките за Лаос, бих се радвала на всякакви съвети как да оползотворя времето макаимално. За съжаление е само седмица, а от малкото което видях днес бих стояла поне месец. Не обичам големите градове, дори колкото по-селска и битова е атмосферата, толкова по-добре. Днес кацнах в Luang Praban и на 8ми сутринта летя за Vientiane. За сега мисля утре да прекарам деня тук и на 3ти сутринта да пътувам за Nong Khiaw, а оттам с лодка към Muong Ngoyk. Имам силно желание за трекинг, но още не съм проучила опциите. Ако има нещо, което не трябва да пропускам, моля стреляйте. Бих се радвала на всякакви съвети :)

Редактирано от milenita
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, вие все едно питате как да стигна от Пловдив до София. :D Много трики е въпросът, не се ходи там всеки ден. :) 

 

Vang Vieng не е за изпускане :)  Принципно логистично е добре да не летиш , а с рейс, щото се намира между Луанг Прабанг и Виентян. :)

Връзка към коментар

Ние бяхме през декември тук: http://www.elephantvillage-laos.com/

Много ни хареса и определено си заслужаваше.

ходихме и до водопада Куинг Си, но фирмата с която бяхме малко ни заряза в началото- имахме само човек, който ни прекара с лодката до там, нямахме гид, та не бих препоръчала фирмата, но пък водопада е много красив.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Бях там, наистина е прекрасно! Не ми допада,че страната се е комерсиализирала толкова, затова обикалям предимно по селата. То не бяха колелета, трекинги, стоп... :)За една седмица може да се види много, дори и с импровизации :) Ще споделя повече като се върна! 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.