mu_ry Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 Намерих доста евтини билети за Валенсия за края на септември. Имате ли идея дали става за плаж, по-точно дали водата е ок, защото така или иначе времето не е нужно да е супер топло
Фил Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 (редактирано) преди 6 минути , mu_ry каза: ... по-точно дали водата е ок, защото така или иначе времето не е нужно да е супер топло Valencia average September sea temperature Редактирано 3 юни, 2017 от Фичо
mu_ry Публикувано: 3 юни, 2017 Автор Публикувано: 3 юни, 2017 преди 2 минути , Фичо каза: Valencia average September sea temperature мерси, струва ми се да е ок не че съм сигурна колко е нормалната за къпане, ама ми звучи добре 25 градуса
Crazy Horse Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 Не се притеснявай, септември е ОК за плаж във Валенсия и не е толкова горещо. Жена ми планира плаж от 15 до 30 август, но тогава е доста горещо.
mu_ry Публикувано: 3 юни, 2017 Автор Публикувано: 3 юни, 2017 аз точно горещо не искам понеже сме с малко дете ( тогава ще е на 2 ) и изобщо не си представям да стоим по слънцето и жегите
Ivan Ivanich Публикувано: 3 юни, 2017 Публикувано: 3 юни, 2017 Пробвай с дати 21.09 - 28.09 с WIZZ и мисля, че ще останеш доволна от цените. 1
mu_ry Публикувано: 3 юни, 2017 Автор Публикувано: 3 юни, 2017 да, точно това са датите то други на тази цена няма
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега