cck Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 Докато съм на азиатска тематика, да покажа и нещо от Хонгконг 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 Ето от Сеул, Корея площад Gwanghwamun със статуята на адмирал Yi Sun-sin (едва ли са били такивва титлите, но като за морски генерал какво да е друго) 6 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 13 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 преди 2 часа, cck каза: Сингапур ми е любим и с фонтаните си и историите около тях "Малко фън-шуй Местните са доста привързани към темата. Защо има монета от един долар и то точно с тази форма (октагон)? Носи късмет. А всеки трябва да има поне едно късметче в джоба Защо струята на водата от фонтана е насочена навътре? Отново късмет. Има си местенце, което трябва да преминеш и изобщо нещата са фън-шуйнати" http://en.wikipedia.org/wiki/Fountain_of_Wealth Водата е важно да е укротена, а не хвърчаща във всички посоки --- Разбира се закъде без риболъв-а И "пеещите фонтани" с прожекции върху тях на марината Така посреща орхидеевата градина: а така увеселителния парк Сентоса и един управляем фонтан, при който като натиснеш бутон (повече от един са) от определена част на ансамбъла излиза фонтанче или няколко такива Така пък мащабно на етажи посрещат в ботаническите градини до Марина Бей Сандс Чудо!!! Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 (редактирано) Ииииии този направо ме разкърти!!! Какъв Злодей!!! Как само гледа - подло и злостно, но с някаква изтънченост. Има някакви криле, които обаче доста приличат и на уши. Живее в някаква вана, а на носа си има мини хобот, от които хвърчи вода. Редактирано 13 юни, 2017 от Radnev 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 И в Япония водата следва да е успокоена и овладяна - храмовете с водни пространства са повече от показателни. Но понеже темата е за фонтани ето няколко японски: Из централните улици на Гифу Централната гара, пак там Часовникът фонтан, който показах в друг кадър в съседната тема за часовниците. Намира се на централната гара в Каназава. 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 Местя се към Малайзия Куала Лумпур, баш титулния площад Един по-скромен пак в KL Любимо спотерско място в парка Central и едно симпатично фонтанче в стария град Мелака 8 Връзка към коментар
zon Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 Фонтаните на Берн https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fountains_in_Bern и един от Лозана. От Женева нямам дигитални, трябва да сканирам. 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Два от Азербайджан, в Баку 5 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Костенурките 6 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 (редактирано) И понеже съм на Балканска вълна. Качвам няколко от Албания. Дурас. Тирана. Този ми е личен фаворит - Тепелена. Редактирано 14 юни, 2017 от Radnev 8 Връзка към коментар
zon Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Още два албански фонтана от Шкодра 6 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Колмар Европа парк в Руст, Германия 9 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 САЩ, Флорида, Кейп Канаверал 7 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 (редактирано) Монреале Редактирано 14 юни, 2017 от a6olq 6 Връзка към коментар
zon Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Още един пикльо. Този е от Загреб Един от Стара Загора 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Фонтанът във вече обсъждания в друга тема парк в Крайова, Румъния 4 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 От родната ми Варна. Някой от фонтаните са по-нови, други от моето детство. Не са толкова внушителни и изящни, но всичките си ми мили и обичам да ги гледам 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега