cck Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Минск, Беларус Фонтанът в парка на библиотеката Площада на победителите До катедралния храм във Верхной город 8 Връзка към коментар
funny Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 В района на Метцингер , Германия . Малко фонтанче до местната кръчма 7 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 17 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 17 август, 2017 Фонтани в Перник 7 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Фонтанът в двореца Врана 6 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 6 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 септември, 2017 В Лугано 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 10 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Един от многото красиви фонтани в замъкът Херенхимзее-Германия 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 Киевско фонтаноловене: Пред библиотеката-музей в Киевско-печорската лавра: На Майдана: 8 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 14 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 преди 37 минути , cck каза: Киевско фонтаноловене: Пред библиотеката-музей в Киевско-печорската лавра: На Майдана: Разкошно киевско фонтаноловене! 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 21 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 октомври, 2017 Южен парк-София 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Красота от Версай 6 1 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Един фонтан от Баден—Баден 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 6 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 Пловдив 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 Трир, Германия 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 площад Синтагма, Атина, Гърция 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 Фонтаноловене из "корпоративна" Америка Фонтан в Купертино, CA [базата на Apple]: Пак там, пред административните сгради в централната част. Не работи заради сухата година и солидарността с районите без вода. 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 Фонтанът пред Беладжио, Лас Вегас в действие: Красив е фонтана и идеята за синхронизацията с музиката, но по мое скромно мнение, версия 2.0 в Дубай е по-добра. Иначе същата фирма, на същата улица в Лас Вегас имат разработено и това: 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 Малко музейни фонтани от Сан Франциско, САЩ Пред музея Legion of Honor [антично и европейско изкуство]: и самия музей Пред музея De Young [американска култура]: и калифорнийската академия А тези са пред музея за модерно изкуство [MoMa] 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 И от Лос Анжелис: Downtown, пред кметството Пред California Science Center Universal Studios: и още един от Холивуд 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 На 1/28/2018 в 19:41, cck каза: Фонтанът пред Беладжио, Лас Вегас в действие: Обработих си клипчето с музиката на Хенри Манчини. Един поздрав от мен: 6 3 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 27 март, 2018 Сподели Публикувано: 27 март, 2018 On 6/14/2017 at 11:38 PM, zon said: Един от Стара Загора Къде е този старозагорски пикльо? Ще се разпиша и аз с няколко снимки. Женева. Сингапур. Сингапур - Сентоса, шоуто Wings of Time Куала Лумпур. От шоуто с музика: Загреб. 7 Връзка към коментар
zon Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 16 часа, Victoria каза: Къде е този старозагорски пикльо? В градината на центъра. Този пикльо е нов и не толкова хубав. Предишният някъде са го затрили за съжаление. Имаше и чешмичка с вода за пиене и си беше атракция за деца и възрастни. 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 'Малко' фонтани от Aix-en-Provence, където фонтаните са много и все хубави, а градът е много, много хубав. 6 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 преди 4 часа, zon каза: В градината на центъра. Този пикльо е нов и не толкова хубав. Предишният някъде са го затрили за съжаление. Имаше и чешмичка с вода за пиене и си беше атракция за деца и възрастни. С тази статуйка имам много смешна случка. Под момченцето има чешмичка. Аз си минавам и решавам да пийна хладна водица. От пред обаче стоят две бабички. Аз се нареждам зад тях. След половин минута, те се усещат, че пречат и едната ми вика: - Ааааа, момче пий, пий, ний под пишката на това момченце-онанист вода няма да пийм!!! Докато аз стоя и се чудя да се смея ли или не, другата бабичка вика: - Че квой туй онанист ма??? 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 28 март, 2018 Сподели Публикувано: 28 март, 2018 Преди 1 час, Radnev каза: С тази статуйка имам много смешна случка. Под момченцето има чешмичка. Аз си минавам и решавам да пийна хладна водица. От пред обаче стоят две бабички. Аз се нареждам зад тях. След половин минута, те се усещат, че пречат и едната ми вика: - Ааааа, момче пий, пий, ний под пишката на това момченце-онанист вода няма да пийм!!! Докато аз стоя и се чудя да се смея ли или не, другата бабичка вика: - Че квой туй онанист ма??? Като малка, доста редовна си пийвах вода от тази чешмичка и ей на какво стана, отидох да живея в Белгия. Само да уточня, че освен в Брюксел и във Фландрия си имат пикльо. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега