cck Публикувано: 19 юли, 2017 Публикувано: 19 юли, 2017 Минск, Беларус Фонтанът в парка на библиотеката Площада на победителите До катедралния храм във Верхной город 8
funny Публикувано: 19 юли, 2017 Публикувано: 19 юли, 2017 В района на Метцингер , Германия . Малко фонтанче до местната кръчма 7 1
jungfraujoch Публикувано: 19 август, 2017 Автор Публикувано: 19 август, 2017 Фонтанът в двореца Врана 6
jungfraujoch Публикувано: 10 септември, 2017 Автор Публикувано: 10 септември, 2017 Един от многото красиви фонтани в замъкът Херенхимзее-Германия 3
cck Публикувано: 14 септември, 2017 Публикувано: 14 септември, 2017 Киевско фонтаноловене: Пред библиотеката-музей в Киевско-печорската лавра: На Майдана: 8
jungfraujoch Публикувано: 14 септември, 2017 Автор Публикувано: 14 септември, 2017 преди 37 минути , cck каза: Киевско фонтаноловене: Пред библиотеката-музей в Киевско-печорската лавра: На Майдана: Разкошно киевско фонтаноловене! 1
jungfraujoch Публикувано: 22 октомври, 2017 Автор Публикувано: 22 октомври, 2017 Красота от Версай 6 1
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Публикувано: 28 януари, 2018 Фонтаноловене из "корпоративна" Америка Фонтан в Купертино, CA [базата на Apple]: Пак там, пред административните сгради в централната част. Не работи заради сухата година и солидарността с районите без вода. 6
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Публикувано: 28 януари, 2018 Фонтанът пред Беладжио, Лас Вегас в действие: Красив е фонтана и идеята за синхронизацията с музиката, но по мое скромно мнение, версия 2.0 в Дубай е по-добра. Иначе същата фирма, на същата улица в Лас Вегас имат разработено и това: 7
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Публикувано: 28 януари, 2018 Малко музейни фонтани от Сан Франциско, САЩ Пред музея Legion of Honor [антично и европейско изкуство]: и самия музей Пред музея De Young [американска култура]: и калифорнийската академия А тези са пред музея за модерно изкуство [MoMa] 5
cck Публикувано: 28 януари, 2018 Публикувано: 28 януари, 2018 И от Лос Анжелис: Downtown, пред кметството Пред California Science Center Universal Studios: и още един от Холивуд 6
cck Публикувано: 27 март, 2018 Публикувано: 27 март, 2018 На 1/28/2018 в 19:41, cck каза: Фонтанът пред Беладжио, Лас Вегас в действие: Обработих си клипчето с музиката на Хенри Манчини. Един поздрав от мен: 6 3
Victoria Публикувано: 27 март, 2018 Публикувано: 27 март, 2018 On 6/14/2017 at 11:38 PM, zon said: Един от Стара Загора Къде е този старозагорски пикльо? Ще се разпиша и аз с няколко снимки. Женева. Сингапур. Сингапур - Сентоса, шоуто Wings of Time Куала Лумпур. От шоуто с музика: Загреб. 7
zon Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 преди 16 часа, Victoria каза: Къде е този старозагорски пикльо? В градината на центъра. Този пикльо е нов и не толкова хубав. Предишният някъде са го затрили за съжаление. Имаше и чешмичка с вода за пиене и си беше атракция за деца и възрастни. 2
zon Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 'Малко' фонтани от Aix-en-Provence, където фонтаните са много и все хубави, а градът е много, много хубав. 6
Radnev Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 преди 4 часа, zon каза: В градината на центъра. Този пикльо е нов и не толкова хубав. Предишният някъде са го затрили за съжаление. Имаше и чешмичка с вода за пиене и си беше атракция за деца и възрастни. С тази статуйка имам много смешна случка. Под момченцето има чешмичка. Аз си минавам и решавам да пийна хладна водица. От пред обаче стоят две бабички. Аз се нареждам зад тях. След половин минута, те се усещат, че пречат и едната ми вика: - Ааааа, момче пий, пий, ний под пишката на това момченце-онанист вода няма да пийм!!! Докато аз стоя и се чудя да се смея ли или не, другата бабичка вика: - Че квой туй онанист ма??? 3
zon Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 Преди 1 час, Radnev каза: С тази статуйка имам много смешна случка. Под момченцето има чешмичка. Аз си минавам и решавам да пийна хладна водица. От пред обаче стоят две бабички. Аз се нареждам зад тях. След половин минута, те се усещат, че пречат и едната ми вика: - Ааааа, момче пий, пий, ний под пишката на това момченце-онанист вода няма да пийм!!! Докато аз стоя и се чудя да се смея ли или не, другата бабичка вика: - Че квой туй онанист ма??? Като малка, доста редовна си пийвах вода от тази чешмичка и ей на какво стана, отидох да живея в Белгия. Само да уточня, че освен в Брюксел и във Фландрия си имат пикльо. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега