Прескочи до съдържание

MastеrCard World Premium и MastеrCard World Debit

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

понеже в тази си част за ВИП достъпа до ложите в летищата съм пълне невобранец искам да питам

1: разполагам с тези две карти едната дебитна другата кредитна, и знам че предоставят достъп до различните ложи в летищата по света, но как точно става ?

2: платено ли е или достъпа е безплатен но вътре всичко си плащаш ?

Моля да бъда извинен за лаишките въпроси, но до сега никога не ми е хрумвало да се въползвам от това преимущество, а и пътувам с благоверната, която пък няма такива карти и ще е малко тъпо аз да влезна тя да седи и чака от вън, макар че най вероятно има вариант и тя да влезне с мен като спътница.

Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

С DinersClub (ама в Бг само една банка ги предлага , май само ПИБ ) имате голям достъп до много летище до ВИП салона . Има и една кредитна на Райфайзен , която и тя предлага достъп до много ВИП салони .

Връзка към коментар
На 11/1/2017 в 15:53, centara_totti каза:

С DinersClub (ама в Бг само една банка ги предлага , май само ПИБ ) имате голям достъп до много летище до ВИП салона . Има и една кредитна на Райфайзен , която и тя предлага достъп до много ВИП салони .

Имаме цял форум за Дайнърс Клуб:

Diners Club България

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.