Oshko Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 (редактирано) Прочетох доста за времето там. Накратко, трябва да избирам между сезон, когато вали повече и сезон, когато духа повече. Какво търся аз- да е топло(дори и много), това явно не е проблем, да не вали - тук вероятно трябва да се избягва Декември, Януари и Февруари и да не е прекалено ветровито. Това с вятъра не си го представям на практика, за това и отварям темата. Ако духа, така че ти вдига пясък в очите е гадно, ако има големи вълни и размътва лагуната, също е гадно, защото прозрачната вода е много по-красива. А най-вероятно ще имам възможност за отпуск точно през нашето лято - Юни-Септември. Моля, ако някой е ходил във ветровития сезон, да сподели лични впечатления. Редактирано 14 юни, 2017 от Oshko
Георги Матеев Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Бях на Сейшелите в началото на септември и като цяло времето беше добро. 1
macf1an Публикувано: 14 юни, 2017 Публикувано: 14 юни, 2017 Сейшелите нямат слаб сезон. Имат само промяна на посоката на вятъра, която влияе на натрупването на водорасли по плажовете. Ползвай го като отправна точка за избора на страна и време. 1
Надето Публикувано: 17 август, 2017 Публикувано: 17 август, 2017 (редактирано) И аз много се чудих и какво ли не четох по въпроса с времето и сезоните, в крайна сметка избрах началото на октомври. По-точно от 30.09-8.10 ще сме там. Доколкото разбрах няма "най-добро време" за ходене там, целогодишно времето има недостатъци и трябва да мислиш спрямо предпочитанията си кога да отидеш. И късмет трябва :) Редактирано 17 август, 2017 от Надето 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега