Oshko Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 В момента с промоцията на Катар има София - Сейшели за 1020лв с много, много дати до Март 2018. Това, ако на някой не му се разправя да се прекачва на собсвен риск, а търси билети от София. 5 Връзка към коментар
Sonic Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Без да искам да звуча неблагодарен, след като някой е свършил някаква полезна работа и е намерил евтини билети, но аз лично гледах до Сейшелите с Катар между 400 и 450 евро.Още повече, че след проблемите в международната политика, може да очакваме да паднат още цените, но за мен повече от 450 евро, си е скъпо, за тази дестинация 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 юни, 2017 Сподели Публикувано: 14 юни, 2017 Преди 1 час, Sonic каза: Без да искам да звуча неблагодарен, след като някой е свършил някаква полезна работа и е намерил евтини билети, но аз лично гледах до Сейшелите с Катар между 400 и 450 евро.Още повече, че след проблемите в международната политика, може да очакваме да паднат още цените, но за мен повече от 450 евро, си е скъпо, за тази дестинация Няма забрана във форума да се пускат абсолютно всякакви оферти и да се коментират до колко са добри. А като видиш хубава цена, пускай и ти, иначе няма как да знаем че е имало и по-евтини 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега