Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте и от мен! 

Казвам се Веселина.  От София на 30 г.  Обичам планините и дългите преходи. За сега съм обикаляла единствено България и не мога да се похваля с интересно пътешествие,  но редовно Ви следя и пътувам мислено с вас :)

• Харесвам 5
Публикувано:

Планинските приключения също могат да са интересни, така че ако някой път ти е на сърце може да споделиш някой пътепис :)

Публикувано:

Добре дошла :) Те най-интересните пътешествия са в България, особено по планините. Ком-Емине от доста време заема челно място в списъка ми, ами пуста работа. Не мога да си пусна цял месец отпуска. 

Публикувано:

Благодаря :)  

Последно бях на Обиколката на Витоша като скороходец, но не успях да финиширам, поради малка контузия... Другата година няма да се дам. 

Относно Ком-Емине... Два пъти съм го минавала този преход и мога да кажа, че е невероятно преживяване.  Заслужава си отделеното време и който го е минал,  знае какво е.  Искрено ти пожелавам да намериш време за него, Алекс :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Добре дошла, всъщност Витоша 100 и Ком-Емине звучат доста интересно и са по-предизвикателни от някой лоу кост уикенд с Уиз и Раянер...което го казвам с добро чувство, да са живи и здрави че направиха пътуванията толкова достъпни и да е по-лесно да видиш цяла Европа, от колкото да изходиш Витоша 100 :) Ако те удари вдъхновението може да поразкажеш за преходите. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Отново Благодаря :)  

Обещавам да разкажа за моите приключения,  но ми трябва малко време. Особено за Ком-Емине, понеже беше преди 6 - 8 години… Но като цяло и за двете се иска добра физическа подготовка, желание и силна воля. А при мен волята и желанието ги има,  но другото не много… :D

Дойдох в този форум, тъй като ме интересува конкретна тема а именно Япония. На много от въпросите си, намерих отговорите тук, за което много Благодрая, че Ви има! А за човек, който никога не е пътувал извън страната имам още доста въпроси, но когато им дойде времето…

• Харесвам 2
Публикувано:

Добре дошла! Тук си в сигурни ръце. Питай, ако не намираш нещо. Хората са супер отзивчиви и ще помогнат при първа възможност. :)

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.