Прескочи до съдържание

Търся самолетни билети София - Китай - София

Препоръчани мнения

По молба на наша съфорумка @matse1 публикувам следното питане:

"Търся билети София - Китай - София

1.Предпочитаме да летим от София, за около 15-18 дни (Пекин - Сиан - zhangjiajie - Шанхай - Ханджоу - Съджоу ).

2. Не държим да започнем от Пекин, просто това са градовете на които сме се спрели и кацането или излитането може да са от различни градове.

3. Желаем периода  да бъде март-април, но не е задължителен, с месец напред или назад не е проблем.

4. Отворени сме  за варианти, които включват и други държави, но Китай е задължителен.

5. Най-добрата цена, която съм намерила е с Катарските линии от София до Пекин и обратно - 380 евро.

Предварително благодаря за съветите и насоките ви."

Редактирано от Таньо
Връзка към коментар

Сутринта мернах до Шанхай и Пекин  за 639 лв. при катарците.Не съм чел условията на промото,може и да обхваща март -април догодина.https://www.qatarairways.com/en-bg/homepage.html

Редактирано от palioto
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да и аз я видях още вчера тази оферта ,но за март-април излиза 733лв , което е добра цена ,но ме притеснява факта ,че е с катарските авиолинии :) ще трябва и застраховка което допълнително ще утежни  цената!

Връзка към коментар
преди 11 минути , matse1 каза:

с катарските авиолинии :) ще трябва и застраховка което допълнително ще утежни  цената!

Застраховка , отменен полет ли?

Катарските авиолинии са топ компания .Каквото и да стане ще решат проблема.Лично аз не бих се притеснявал.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен е рано да се купува този билет, макар че ситуацията с катарците е много благодатна за спекулации какво може да се случи и дали цените няма да се вдигнат. Но цената не е нещо кой знае какво, въпреки че под 400 евро не е лошо, но според мен с идните месеци може да излезе и по-добра. Най-вече според мен не си заслужава да заключваш сумата и датите от сега. 

Освен това провери дали open jaw билет, т.е. такъв в който кацаш в Пекин и излиташ да речем от Шанхай няма да е по-подходящ, да ти спести поне връщането в изходна точка. Но на този етап следи само катарците и turkish, европейските компании рядко излизат с добри цени за изток, а и е много път с тях. 

преди 44 минути , matse1 каза:

Ще бъда благодарна на всеки който се включи със какъвто и да е съвет относно хотели,забележителности,транспорт и каквото още се сетите.

За това най-добре пусни отделна тема тук и разкажи по подробно какви са ти интересите и как го мислиш пътуването като цяло. Потърси на същото място, Китай сме го дискутирали няколко пъти преди това, може и в търсачката на форума да пуснеш. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хора вие сте невероятни,тук настина намерих това което не знаех дори,че търся( в смисъл информация която ще ми бъде полезна),по съвет на Георги открих тема в която са изяснени моите въпроси относно Китай,още повече ,че момчето което я е пуснало вече има реални наблюдения за всичко,сега е ред да му досаждам за подробностите :))Благодаря ви ,за това ,че ви има,без вас нямаше да стана (поне се опитвам) пътешественик!

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.