chandni Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 http://www.fly4free.com/flight-deals/europe/error-fare-xmas-and-nye-flights-from-lisbon-to-namibia-for-e276/ Пробвах линка и през шведското Момондо наистина излиза цената. Успех ако на някой му се ходи до Намибия (мен ми е мечта) 6 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 Здравей, chandni! Супер си! Много ти благодаря! Уж имах планове за Южна Африка-Намибия-Ботсуана през май-юни, но с тази цена ме разби и реших да купувам смело! Тъй като не разбирам шведски, превключих на испански, но дори и на испански с 1-2 допълнителни такси за застраховка платих Лисабон-Виндхук-Лисабон 28 декември-6 януари 325 евро!!! Това е супер цена! Ще гледам да се възползвам максимално от времето там. Ще се наложи и паспортът си да сменям, че е валиден до март 2018, а според информацията от канадското външно министерство трябва канадският паспорт да е валиден миниум 6 месеца след датата на влизане в Намибия. А, за българи трябва виза, нали? 5 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 19 минути , Crazy Horse каза: А, за българи трябва виза, нали? Да, трябва. Знам, че във Виена се вади. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 2 часа, Crazy Horse каза: Здравей, chandni! Супер си! Много ти благодаря! Уж имах планове за Южна Африка-Намибия-Ботсуана през май-юни, но с тази цена ме разби и реших да купувам смело! Тъй като не разбирам шведски, превключих на испански, но дори и на испански с 1-2 допълнителни такси за застраховка платих Лисабон-Виндхук-Лисабон 28 декември-6 януари 325 евро!!! Това е супер цена! Ще гледам да се възползвам максимално от времето там. Ще се наложи и паспортът си да сменям, че е валиден до март 2018, а според информацията от канадското външно министерство трябва канадският паспорт да е валиден миниум 6 месеца след датата на влизане в Намибия. А, за българи трябва виза, нали? Честито. Цената е супер. Но ние ще си гоним сезона. А и на теб Лисабон ти е близо, а от България си трябва две прекачвания и цената литва над 500 евро. Не е това нашата оферта.... 4 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 (редактирано) Cologne (CGN) - Windhoek (WDH) 23.08. - 04.09. 2017 за 359 евро, директни полети и хубави часове. https://www.eurowings.com/skysales/Select.aspx?culture=en-GB&zanpid=2310518249622194176&zx_partner=206893&flnro=128&flnrr=129&f=BASIC Тази цена не е изключение, излизат и други дати през https://www.skyscanner.net/transport/flights/cgn/wdh/cheap-flights-from-cologne-to-windhoek-hosea-kutako.html?adults=1&children=0&adultsv2=1&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&ref=home&selectedoday=23&oym=1708&selectediday=04&iym=1709 Редактирано 15 юни, 2017 от Таньо 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 преди 27 минути , Таньо каза: Cologne (CGN) - Windhoek (WDH) 23.08. - 04.09. 2017 за 359 евро, директни полети и хубави часове. https://www.eurowings.com/skysales/Select.aspx?culture=en-GB&zanpid=2310518249622194176&zx_partner=206893&flnro=128&flnrr=129&f=BASIC Тази цена не е изключение, излизат и други дати през https://www.skyscanner.net/transport/flights/cgn/wdh/cheap-flights-from-cologne-to-windhoek-hosea-kutako.html?adults=1&children=0&adultsv2=1&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false&ref=home&selectedoday=23&oym=1708&selectediday=04&iym=1709 Мерси , Таньо. Аз търся за юни-юли 2018. Тези оферти ми говорят, че може и да ме огрее по-нататък... 2 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 15 юни, 2017 Сподели Публикувано: 15 юни, 2017 3 hours ago, ruwenzogy said: Честито. Цената е супер. Но ние ще си гоним сезона. А и на теб Лисабон ти е близо, а от България си трябва две прекачвания и цената литва над 500 евро. Не е това нашата оферта.... Да, прав си. От България не е толкова удобно. Аз ще се пробвам зимата, макар че щеше да е супер с вас лятото. Но, от друга страна, за съжаление нищо не мога да планирам за другото лято, че имаме нов ректор и още отсега ме предупреждава, че иска да съм на линия за другото лято и ще ми каже в последния момент кой месец ще почивам, а това не е добре при планиране на африкански тур. 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 16 юни, 2017 Сподели Публикувано: 16 юни, 2017 Мартенските полети могат да се комбинират с новата линия на Уиз дотам 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 август, 2017 Сподели Публикувано: 17 август, 2017 (редактирано) Тази изключително добра оферта все още е валидна и излизат дати включително до 17 Юли 2018. Връщането се съчетава прекрасно с директния полет Лисабон-София на Wizz. Който се оглежда в посока Намибия да не се ослушва дълго Редактирано 17 август, 2017 от Георги Матеев 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 17 август, 2017 Сподели Публикувано: 17 август, 2017 Някой намира ли добра оферта за Юли 2018 (от поста на Жоро Матеев разбрах, че най-късните дати са за Юли 2018) с около 16-20 дни престой? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 17 август, 2017 (редактирано) преди 15 минути , FlyTraveler каза: Някой намира ли добра оферта за Юли 2018 (от поста на Жоро Матеев разбрах, че най-късните дати са за Юли 2018) с около 16-20 дни престой? За целия юли има, но цената е по-висока. 7-14 юли е 288€. Всички други комбинации, които пробвах, бяха по 441€. 7-21, 25, 26... каквото и да изберях - все е 441€ Редактирано 17 август, 2017 от chandni 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 август, 2017 Сподели Публикувано: 17 август, 2017 преди 20 минути , FlyTraveler каза: Някой намира ли добра оферта за Юли 2018 (от поста на Жоро Матеев разбрах, че най-късните дати са за Юли 2018) с около 16-20 дни престой? Виж дали това ти върши работа? (3-17 Юли) 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 август, 2017 Сподели Публикувано: 18 август, 2017 (редактирано) Благодаря на @chandni и @Георги Матеев! Наистина има за 03 -17 Юли за 288 евро билети от Лисабон. Доста ме е яд, че най-вероятно ще изтърва такава хубава оферта. За сафари никога не купувам самолетни билети преди да съм организирал другите неща, иначе изкушението е голямо. Катарците излизат двойно, даже и да заложа 200 евро за билет от София до Лисабон и обратно... Миналата година направих една Намибия де, но ми остават още места там, които бих искал да видя... Редактирано 18 август, 2017 от FlyTraveler 5 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 18 август, 2017 Сподели Публикувано: 18 август, 2017 Ако направиш тръгването края на юни , цената е все 288 евро, и могат да се съберат колкото дни искаш. То нали и ние се гласим по това време няколко човека, но не сме се организирали още и тази прекрасна оферта ни хваща малко неподготвени.... Между другото гледах в този период цените на УИЗ и меко казано са си убийствени... Може да излязат с багажа и повече от офертата... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 август, 2017 За връщането от Лисабон проверете и полета на Easy през Лондон. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 преди 18 часа, ruwenzogy каза: Ако направиш тръгването края на юни , цената е все 288 евро, и могат да се съберат колкото дни искаш. То нали и ние се гласим по това време няколко човека, но не сме се организирали още и тази прекрасна оферта ни хваща малко неподготвени.... Между другото гледах в този период цените на УИЗ и меко казано са си убийствени... Може да излязат с багажа и повече от офертата... Даже и да дадеш 200 евро за Wizzair от София до Лисабон и обратно с багаж, пак стъпваш на около 500 евро общо на човек, което е много по-добре от 800+ на катарците или други оферти. Не съм решил още дали другото лято искам Намибия + Зимбабве или нещо друго (Замбия, Ю. Африка или Кения), а и края на Юни ми е още малко рано за Намибия / Зимбабве. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 @FlyTraveler, it's Still working! 3-ти - 17-ти юли все още е по 285€ 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 24 септември, 2017 Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 (редактирано) преди 33 минути , chandni каза: @FlyTraveler, it's Still working! 3-ти - 17-ти юли все още е по 285€ Благодаря ти много! Трябва да си намеря някакво оправдание да не купя сега Не знам още какво евентуално (и дали) ще успея да направя зимата като сафари... Както споменах, в Намибия съм ходил един път и ако отида пак, идеалният ми вариант би бил да забия директно в Етоша, където да изкарам примерно 6 вечери. От там с около две междинни преспивания (и посещения на резервати) в ивицата Каприви да се отиде до водопада Виктория, откъдето да се отиде за още 4-6 вечери в парка Хуанге в Зимбабве. Евентуално бих повторил и северно Чобе в Ботсвана за един ден, че е наблизо, евтино е и ми харесва много. За такъв план идеални биха били open jaw билети до Виндхук и после от Ливингстън или Victoria Falls (през Йоханесбург). Даже и да е с връщане до Виндхук, не биха стигнали от 3-ти до 17-ти дните за подобен план. Вие взехте ли си билети от тази промоция? Ще правите ли някакво сафари скоро? Редактирано 24 септември, 2017 от FlyTraveler Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 Преди 1 час, FlyTraveler каза: Даже и да е с връщане до Виндхук, не биха стигнали от 3-ти до 17-ти дните за подобен план. Оправдания, оправдания.. 3 - 19, 20, 21, 22... цената си е все 285€ Преди 1 час, FlyTraveler каза: Вие взехте ли си билети от тази промоция? Ще правите ли някакво сафари скоро? За съжаление не. Още през април бяхме купили билети за Бразилия за догодина.... Сега следим събитията там със затаен дъх... 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2017 Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 преди 2 часа, chandni каза: За съжаление не. Още през април бяхме купили билети за Бразилия за догодина.... Сега следим събитията там със затаен дъх... E то до догодина има доста време, предполагам ще се уталожат нещата дотогава... Лошото е че тази същата война вече я гледах преди няколко години, оправия няма явно. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 октомври, 2017 Тази оферта е безсмъртна! Все още има билети по 284€!!! 3 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 12 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2017 преди 29 минути , chandni каза: Тази оферта е безсмъртна! Все още има билети по 284€!!! Ами ние които ще ходим тогава, защо още се ослушваме.... 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 октомври, 2017 В момента, ruwenzogy каза: Ами ние които ще ходим тогава, защо още се ослушваме.... Ами не знам... Сигурно чакате Wizz да пуснат билетите по 10€ до Лисабон... 2 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега