Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет София-Барселона-София

Препоръчани мнения

Търся билет за свързващ полет София -Барселона и обратно  за предстоящо пътуване догодина до Доминикана . Датите са за отиване 17.02. и  за връщане 07 или 08.02. Дебна отдавна, но цените определено не ми харесват. Някой беше казал ,че сме се разглезили, но какво да се прави . Най-евтиното , което намирам за Барселона е с Райън еър за  по 42.99 евро на човек и за връщане 29 евро. С Уиз цената на билетите е тройна.   Чудя се дали за връщането да  взема билет, пък да почакам още малко за първия полет, може пък и да изпадне нещо по-приемливо.

Редактирано от liliya
Връзка към коментар

Средата на февруари е от най-ниските сезони по принцип въобще, така че обикновено цените не би трябвало да са високи. Но от друга страна е много рано да ги смяташ. Въпреки това, ако часовете се напасват така, че да не трябва да правиш допълнителни нощувки и са ти удобни, 70 евро за двупосочен полет си е супер евтино и при положение, че си се хвърлила на дерт от сега аз бих ги взел. Иначе тия нерви, които ще похарчиш идните месеци няма да си заслужават спестените максимум 10-20 евро (ако въобще ги има) :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За отиване полета с Райън е удобен, тъй като е сутринта , а вечерта летим за Пунта Кана, но за връщане е доста неудобно и при всички случаи ще си наложи една нощувка. Ние сме с малко дете и не можем да висим цяла нощ по летището.  Принципно не държа да има нощувка в Барса, но при тази опция се налага.

За Барса съм взимала доста по евтини билети и затова предположих ,че нещо пропускам. Ще взема  освен да изчакам още малко. Междувременно ще се  следя промоциите.

Връзка към коментар
преди 17 минути , liliya каза:

За отиване полета с Райън е удобен, тъй като е сутринта , а вечерта летим за Пунта Кана, но за връщане е доста неудобно и при всички случаи ще си наложи една нощувка. Ние сме с малко дете и не можем да висим цяла нощ по летището.  Принципно не държа да има нощувка в Барса, но при тази опция се налага.

За Барса съм взимала доста по евтини билети и затова предположих ,че нещо пропускам. Ще взема  освен да изчакам още малко. Междувременно ще се  следя промоциите.

Имаш и друг момент тук, че заради другите ти полети, датите са ти доста фиксирани. Често е проблем да се напаснат най-евтините билети с нужните дати, та дори да паднат цените, пак може да се окаже че са паднали за 10.02, а не за 17. Още един фактор в другата посока пък е непредвидимостта на разписанието толкова време напред, може да решат нещо да наместват и да променят часовете така че да не е удобно. Тото е, ти си преценяваш :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , Георги каза:

Имаш и друг момент тук, че заради другите ти полети, датите са ти доста фиксирани. Често е проблем да се напаснат най-евтините билети с нужните дати, та дори да паднат цените, пак може да се окаже че са паднали за 10.02, а не за 17. Още един фактор в другата посока пък е непредвидимостта на разписанието толкова време напред, може да решат нещо да наместват и да променят часовете така че да не е удобно. Тото е, ти си преценяваш :)

За това си абсолютно прав, тъй като за 07.2017 на едни приятели Райън смениха полета от сутрешен на вечерен. Има риск в това отношение. Май за сега ще взема този за връщане, а пък за другия ще  е по- нататък.

Връзка към коментар

Според мен за 17-ти февруари цената и сега е добра, но ще падне. Миналата година, когато купихме билетите за Тайланд с тръгване от Ларнака и връщане в Рим, билетите Рим - София бяха по 36 €. Ние ги купихме през "ония" сайтове за по 24€, като си казахме, че и да паднат, няма да е кой знае колко... Няколко седмици по-късно Раян ги пуснаха по 12€.

Сега чакаме за София - Милано за февруари, но цените след декември са твърдо по 24€ за всички дни. При положение, че в момента билетите за юни, юли и август са по 12-15-17€, няма как да дам 24€ за билет през февруари, когато сезонът е най-слаб и промоциите най-големи.

Ако не ти се рискува и цената те устройва, купувай смело... Така или иначе, ако ти променят разписанието можеш да си вземеш парите - нищо не губиш, но както казах, според мен ще паднат още.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз също пътувам за Пунта Кана през Барселона, но края на Януари и се връщам на 7-ми февруари. За връщане си купих билет от намалените на wizzair по случай няква годишнина май беше (27 евро). Но за отиване ми се видяха неприемливи цените, та сега дебна нещо за 28 - 30  януари София- Барселона. При мен отиването може да варира с 2-3 дни, защото съм ходил в Барселона, но не пречи да си изкарам пак няколко приятни дни там :)

Иначе според мен е рано все още и след около 2-3 месеца ще паднат цените за януари и февруари догодина.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Аз съм ходила няколко пъти и винаги с удоволствие го правя. Лошото е,  че 2-3 допълнителни дни в Барса предполагат още толкова отпуск , а има други дестинации и почивки които трябва да се планират за 2018 . Така , че предпочитам възможно без допълнителни дни- макс 1 на връщане :). 

Редактирано от liliya
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.