Мон Публикувано: 18 юни, 2017 Сподели Публикувано: 18 юни, 2017 Здравейте и от мен! Казвам се Марияна.От София съм.Работя като учител.Имам две деца,като второто е бебок вече излизал извън България. Това лято ще покоряваме гръцки острови и в търсене на информация попаднах на вас. Надявам се да имаме много споделени моменти заедно. Благодаря ви за приема! 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 18 юни, 2017 Сподели Публикувано: 18 юни, 2017 преди 2 часа, Мон каза: Здравейте и от мен! Казвам се Марияна.От София съм.Работя като учител.Имам две деца,като второто е бебок вече излизал извън България. Това лято ще покоряваме гръцки острови и в търсене на информация попаднах на вас. Надявам се да имаме много споделени моменти заедно. Благодаря ви за приема! Добре дошла Информация има много Не забравяй и ти да споделяш. Ние сме жадни за всякаква информация Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 18 юни, 2017 Сподели Публикувано: 18 юни, 2017 Добре дошла! Наистина ще бъде безценна споделената информация за пътуване с малки деца/бебета. Успех с покоряването на островите Връзка към коментар
Мон Публикувано: 18 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 юни, 2017 Още утре ще пиша по подробно. Бебето ни е на 9 месеца сега,пътувахме до Париж през април за седмица. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега