Прескочи до съдържание

търся билет Бело Оризонте - Порто Алегре

Препоръчани мнения

Малко странно, но ако на някого му се цъка :)

Трябват ми 2 билета за Бело Оризонте - Порто Алегре на 19 юли, но точно определена връзка през Бразилия, тръгване 8:10 и пристигане в POA 19:12. Аз купих 4 билета с точки за точно тези полети, но ми трябват още 2, а нямам повече точки. С пари точно тези полети не ми излизат, а търсачката с точки дава налични още точно 2. Мога да купя точки и ще ми излязат към 330 реала, но отнема 3-4 дена и ме е страх, че докато получа точките местата ще хвръкнат.

Плащане с Револют (мастеркард) или Амекс, но в случая мен ме интересува къде излизат точно тези полети. Аз ще се обадя на ЛАТАМ да видя какво ще ми кажат, но да видим някой факир дали ще открие нещо... Благодаря!

Връзка към коментар
В момента, macf1an каза:

Дай номера на полетите, защото на 19ти в 810 за Бразилия полет няма. Има в 845

Да този, объркал съм се (по памет ги писах)

JJ3496 и JJ 3071

Връзка към коментар
Цитат

Total

TOTAL

Adulto x2
R$ 1.603,60
Taxas
R$ 58,26
TOTAL
R$ 1.661,86

Moeda

Resumo da Viagem

TRECHO 1

Qua 19 JUL

08:45 Belo Horizonte, Tancredo Neves International

10:05 Brasília, J.Kubitschek International

Duração total da viagem 01h 20m

FLEX

TRECHO 2

Qua 19 JUL

16:40 Brasília, J.Kubitschek International

19:12 Porto Alegre, Salgado Filho International

Duração total da viagem 02h 32m

FLEX

Излизат на мулти сити търсене. Виждаш сам цената. Действай с точките или виж дали ако ги разбиеш на два по един (има един евтин) или на еднопосочни няма да се ядва повече.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Мда, за мулти сити не се сетих, а поотделно нещо цената също хич не ме кефи 

То докато се мотам едното място вече го взеха, та май ще вземам просто какъвто билет дойде... В тази връзка, кой сайт даваше отстъпка с Амекс?

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.