Прескочи до съдържание

Рим/Париж-Токио-Лондон 280-290 евро с Аерофлот

Препоръчани мнения

На всичко отгоре полетите Рим - Токио / Токио - Лондон са директни, което е чудесно... 2015 летяхме с тях до Япония през Шереметиево и 16 часа и половина престой на връщане меко казано не бяха забавни... :blink:

Връзка към коментар
1 minute ago, chandni said:

28.03 - 07.04 е перфектното време за сакура! :) Цената също е невероятна, особено пък по време на сакура!

Да не говорим, че е и великденско време точно тогава догодина.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние пътувахме 2016 с Катарците от София - 400 евро, но връщането беше с 9 часа престой в Доха. Сега на промоциите от София ги няма тези цени. Япония за мен е страна, която си заслужава.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , chandni каза:

На всичко отгоре полетите Рим - Токио / Токио - Лондон са директни, което е чудесно... 2015 летяхме с тях до Япония през Шереметиево и 16 часа и половина престой на връщане меко казано не бяха забавни... :blink:

Как така директни? Мисля, че без престой в Москва не става.

Връзка към коментар

И аз се учудих, но SkyScanner-а така ги дава... Сега като се загледах обаче, часовете на излитане и кацане са същите, като на полета с междинно кацане в Москва и явно е бъг.

SVO.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

мамоооооо как ме сърбят ръцете....ама сега няма кеш....лоша работа, много лоша...че и дати бол дздздздз

на мен ми излиза тотал за 2ма 548,84 €, което е меко казано абсурдна цена....

Връзка към коментар

Цената е добра, но може би за края на март-април, за друго време не е кой знае какво, защото има от София за по 440е, а може и по-малко.

Като се добавят другите полети и евентуално нощуване в Лондон, сметката набъбва доста. Дори да се седи на летището в Лондон през нощта, след 17 часа полети няма да е хич приятно.

Аз лично съм го правил това, тръгване по обед от Токио-Лондон-Мадрид-късно кацане и чакане до другата сутрин полета и накрая не знаеш къде се намираш. Получава се така, че две нощи се губят и не се спи добре, същото ще е и с това връщане Токио-Москва-Лондон и на другия ден за България.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.