Прескочи до съдържание

Здравейте любители на пътешествията!

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз съм такъв любител, макар че в последната година съм по-скоро пътник (пътуващ), отколкото пътешественик. В смисъл такъв, че дестинациите ми не са по избор, а по необходимост. Иначе обичам да пътувам. Обходила съм цяла България, особено планините и техните върхове - по няколко пъти. В чужбина не съм била на много места - Италия (два пъти - последния в района на Доломитите, удивителна планина), Словения (пак на планина - Триглав), Хърватска, Черна Гора, Русия и Полша. Няколко други държави транзит. На самолет са ме качили на 9 месеца, още във времената, когато е имало редовни полети Варна-Горна Оряховица. Не съм опитен пътешественик, но миналата година летях 12 пъти със самолет и понатрупах известен опит. Сега пак ми предстои пътуване (за съжаление не пътешествие) - до непопулярна и труднодостъпна дестинация. Така и попаднах на този сайт, търсех информация за полети до там. Сайтът ми допадна, всичко е интелигентно направено, форумците също (в по-голямата си част) пишат грамотно. Затова се и регистрирах. Сега остава да задам въпросите си.

За себе си мога да кажа, че последните 10 години работих в сферата на финансите и банковото дело. Сега нямам постоянна работа, в последните година-две живях между България и чужбина. От Варна съм.

Приятно пътуване на всички и много положителни емоции!

Публикувано: (редактирано)

Привет от мен. Аз също съм нова тук, но изпреварих "комисията по посрещането". Събуди ми любопитството с тази "непопулярна и труднодостъпна дестинация". Която и да е тя - приятно пътуване!

Редактирано от Childish
Публикувано:

Здравей и добре дошла.Успя още с първото мнение да заинтригуваш всички с това пътуване до непопулярна и трудно достъпна дестинация.Дано ти хареса при нас-пътешествениците.

Публикувано:

Дестинацията е Днепропетровск, Украйна. Сега търся варианти как да се добера до там (на не много висока цена). Град индустриален, разположен на река Днепър, както е ясно от името му (до 1926 се е казвал Екатеринослав).

Публикувано:

Добре дошла, изключително подходящ ник, сигурен съм че след време и друг ще го поиска, но ще е късно :) Яд ме е, че изпуснах ребуса по коя е дестинацията :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.