Прескочи до съдържание

Търси се човек да обиколи света срещу 100 хиляди долара?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Естествено,че има желаещи  :) .И много работя,обаче.......елиминационните кръгове са доста а с моя "перфектен" английски :) .

Публикувано:

Имам чувството, че сме я обсъждали тази новина преди няколко месеца. Дежа вю някакво ме споходи, тъй да се каже  :lol:

Публикувано:

Имам чувството, че сме я обсъждали тази новина преди няколко месеца. Дежа вю някакво ме споходи, тъй да се каже  :lol:

Извинявам се ако съм повторила някоя тема.

Публикувано:

Всъщност е ново, явно това е модата в днешно време. След като в Австралия го измислиха, такива предложения се нароиха бол, чак човек му иде да си снима едно видео, което да им го праща на всичките, нещо като CV :)

Публикувано:

По едно време се беше появила модата на самоорганизираните околосветски пътешествия, в които авантюристът отваря блог за пътеписи и събира средства от дарения и спонсори. Даже се сещам за двама българи - единият обикаляше надясно с мотор, а другият наляво на автостоп. Как мислите, има ли хляб в подобно нещо? 

Иначе на обяви като горната гледам със снизходителна насмешка. Ако приема такава работа, вероятно бих развил доста силно отвращение и презрение към пътешествията.  <_<

• Харесвам 1
Публикувано:

отваря блог за пътеписи и събира средства от дарения и спонсори. Даже се сещам за двама българи - единият обикаляше надясно с мотор, а другият наляво на автостоп. Как мислите, има ли хляб в подобно нещо? 

и за една българка, която обиколи Африка в мизерни условия, ядейки хляб и майонеза, примерно. Дали има хляб? Какъв хляб? Не спонсорирам и не дарявам за подобни начинания, около мен има предостатъчно истински нуждаещи се хора, за да финансирам налудничави начинания. Сетих се за перничанина, който обиколи Иран с кола - ми, човекът с колкото пари имал, с толкова тръгнал и пак написа пътепис (без дарения).

А за горното предложение: ако е работа и аз бих получила отвращение от пътешествията.

Публикувано:

Интересни позиции. Моята гледна точка е, щото нали нищо безплатно на този свят няма, е, че едва ли само ще се пътува. Ей така от хотелче на хотелче, от градче на селце.

Най ми е кофти, че когато за нещо се дават пари, се извлича максимума от сеира. Нали, трябва да има всякакви зрелища, че да се привлича вниманието на било рекламодатели или бъдещи ползватели, туристи и подобни.

По тази причина не гледам разните ми събирачи на таланти, певци и подобни. Гаврата, която си позволяват към инак талантливите хора, е, добре, повечето са талантливи, за мен е недопустима.

Не мога да отрека обаче, че звучи примамливо. Един средностатистически човек едва ли би могъл да си позволи този маршрут и то в рамките на година.

Да взема да направя едно видео :rolleyes:

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
  • 7 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.