Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет Европа-Хавана 17.11-25.11

Препоръчани мнения

Търся самолетен билет от Европа -София, Мадрид, Париж, Лондон, Брюксел ... до Хавана, за 17.11 отиване -25.11 връщане. Датите не са гъвкави, кацането на отиване в самата Хавана може и да бъде на 18.11. Най-доброто, което намирам , е на Ал Италия, от Париж, но това кацане в неделя в 17.00 на Шарл дьо Гол ме притеснява. Желателно е да сме си в София до късно вечерта в неделя. В този смисъл разлика в цената от 30-50-70 евро не е проблем, ако е по-удобен полета. Тъй като този полет е през Рим, би ми било удобно да си взема багажа в Рим и да не ходя до Париж, но далеч се съмнявам, че ще имам тази възможност, съвсем пък и като се чекирам на летището в Хавана. Идеи?

Връзка към коментар

Alitalia е в процедура по несъстоятелност и има финасиране до края на октомври. Ноември месец има голям шанс авиокомпанията да спре да оперира. Аз не бих купил билети от тях. Виж последните мнения в тази тема цък

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Оф, да, прав си. Тогава с Бритиш ми е ок, макар и малко по-скъпо. Все пак ако виждаш нещо изгодно, ще се радвам да го споделиш. Няма ме много по билетите :). Ти видя ли го този круиз? Супер изгоден е (Хавана, Мексико две спирки, Белиз, Хондурас). 

Връзка към коментар
преди 1 минута , luba_rizova каза:

Оф, да, прав си. Тогава с Бритиш ми е ок, макар и малко по-скъпо. Все пак ако виждаш нещо изгодно, ще се радвам да го споделиш. Няма ме много по билетите :). Ти видя ли го този круиз? Супер изгоден е (Хавана, Мексико две спирки, Белиз, Хондурас). 

За кой круиз става дума? Вероятно съм го пропуснал.

За 16-ти тръгване и 25 връщане от София Скайскенер дава 550 евро с Луфтханза и Air Canada Rouge. С Тръгване на 17-ти цената е 580 евро.

Връзка към коментар

Ама колко хитро бееее... През италианския  каяк. Ще погледна, всъщност ме устройва доста, единствено се надявам да намеря с по-ранен /и по-дълъг стоп/ в Мадрид, че тук е доста малък и ме е страх. Лондон не е проблем, все пак има до/от там всеки ден всякакви полети ...

4 minutes ago, Костов said:

От Лондон през Мадрид цената е 495€

Не знам само дали ще ти харесат часовете на излитане и кацане от Лондон

39.thumb.png.25e9a2bd356b66c28956320758eba6c8.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , luba_rizova каза:

Ама еър Канада е през Канада, а аз нямам виза. :mad:

От първи декември е безвизово, а до тогава трябва виза само ако не си имала виза за САЩ или Канада последните 10 години.

Транзитната виза за Канада е безплатна

Цитат
  • Пътуване на Канада без престой

Ако сте гражданин на държава или територия, чийто граждани се нуждаят от виза за Канада ще ви е необходима транзитна виза ако планирате да пътувате през Канада без престой Няма такси за транзитна виза. За повече информация моля посетете IRCC Help Center.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.