Halachev Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 Здравейте приятели, От Насау (Бахами) мога ли да пътувам до JFK (Ню Йорк) без да минавам паспортен и граничен контрол, след което да хвана полет до 3-та точка? Проблема е, че нямам виза за САЩ и не знам как ще стане с чекирания багаж. Благодаря!
Бале Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 Да, от 2001-ва за САЩ няма транзитни визи. Аз съм се прекачвал там няколко пъти. Влизаш си съвсем официално, изчаквайки всичките километрични опашки.
funny Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 (редактирано) Проблема не ти е само чекирания багаж. И без такъв, даже и с междинен стоп в САЩ, на един билет , пак е необходима транзитна виза. В Бахамите специално, емигрейшън службата на САЩ е на самото летище на Насау и даже няма да те качат на самолета. ( Там съм имала най-дългото обяснение пред емигрейшън от всичките ми влизания в САЩ ) Редактирано 5 юли, 2017 от funny 1
Бале Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 1 minute ago, funny said: Проблема не ти е само чекирания багаж. И без такъв, даже и с междинен стоп в САЩ, на един билет , пак е необходима транзитна виза. Няма транзитни визи за САЩ. Говорите наизуст.
funny Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 преди 4 минути , Бале каза: Няма транзитни визи за САЩ. Говорите наизуст. Не е зле да проверите тази информация преди да се изказвате толкова категорично
Kris Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 Има такова понятие транзитно преминаване, но условията за получаване и цена са едни и същи с туристическа виза. 1
macf1an Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 https://travel.state.gov/content/visas/en/other/transit.html 2
macf1an Публикувано: 5 юли, 2017 Публикувано: 5 юли, 2017 Нападките не се толерират. Темата се заключва. 1
Препоръчани мнения