Прескочи до съдържание

Търся три билета от източна Шотландия до България

Препоръчани мнения

Здравейте , търся три еднопосочни билета от Шотландия (Глазгоу, Единбург, Абърдийн ) до България или Букурещ за периода от 31 юли  до 3 август  с багаж може и с прекачвания ! 

на Ryan Air ми идва 121 паунда без багаж . Благодаря предварително :) ! 

Връзка към коментар

121 паунда, като му накачиш 4х за багажа и става доста. Понеже си писал, че може и с прекачвания, опция ли е някак да се доберете до Лондон (или евентуално до друго летище в Англия с директен полет до София) и от там да летите директно? Сякаш ще е най-евтиният вариант. 

Връзка към коментар

Да гледах го варианта и от Лондон ,но ми излиза пак доста висока цена 85 паунда пак без багаж за 02.08 на Ryan Air , и от Глазгоу до Лондон е пак 13 паунда без багаж и долу горе става пак същото :( 

Връзка към коментар
преди 33 минути , with0u7you каза:

Да гледах го варианта и от Лондон ,но ми излиза пак доста висока цена 85 паунда пак без багаж за 02.08 на Ryan Air , и от Глазгоу до Лондон е пак 13 паунда без багаж и долу горе става пак същото :( 

На мен мисълта ми беше по-скоро дали от Глазгоу до Лондон не може да се ползва влак/мегабъс и т.н. Иначе, да, изглежда че си отиваш на +200 паунда...

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Благодаря на всички за бързите отговори :) купих директен полет от Глазгоу до Букурещ на Blue Air за 121 паунда с багажа на човек :) 

Редактирано от with0u7you
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.