forry Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 Здравейте, Магеланци! След като случайно попаднах на това добро местенце из необятната шир на интернета, реших да се присъединя към вас Аз съм Фори. Работя скучна, прозаична работа, но истинската ми страст са пътешествията! Уви, не мога да си позволя да пътувам толкова много и толкова надалеч колкото ми се иска, но...понякога човек трябва да се радва и на малкото, което може да си позволи. По стечение на обстоятелствата пътешествията ми са основно с мотор (знам, че моторджийското съсловие не се ползва с добра репутация в обществото, но съм сигурен, че ще преглътнете евентуалните си отрицателни мнения за пътуващите мотористи като мен). След всяко пътуване, което по някакъв начин ми е донесло доволно много положителни емоции, се старая да го претворя в кратък (а понякога и не толкова кратък) пътепис, подплатен със съответното количество снимки. Надявам се да нямате нищо против за в бъдеще да ви подосаждам с драсканиците си 4
Polina Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 Здравей, Мисля, че ще се чувстваш удобно при нас, а и съм почти сигурна, че не си единствения моторист във форума. Пък обичаме и да четем!
Elena Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 Добре дошъл И аз не мисля, че ще срещнеш някакъв отпор тук относно моторите Пиши, качвай снимки, другото не го мисли
Георги Публикувано: 27 август, 2013 Публикувано: 27 август, 2013 И на мен ми е интересно защо да е отрицателно отношението към мотористите Айде, в град като изпреварват непозволено разбирам, но за пътешествие стига човек да има времето е идеално. Аз съм велосипедист и знам тръпката...пък сигурно вие велосипедистите ви дразнят. Както и да е, добре дошъл
forry Публикувано: 28 август, 2013 Автор Публикувано: 28 август, 2013 Благодаря за топлото посрещане! За мотористите... Знам ли... С такова впечатление съм останал. Затова и обикновено натъртвам на това, че преди всичко пътешествам, а просто съм си избрал подобно превозно средство за целта!
Hayasko Публикувано: 28 август, 2013 Публикувано: 28 август, 2013 (редактирано) Бих казал, че зависи от моториста. И мен ме дразнят такива, които в 3 часа през нощта форсират и се надпреварват по булевардите, както и тези, които не спазват правилата за движение и създават опасности за останалите участници в движението. Иначе нямам нищо против моторите, даже тайна мечта ми е и аз да си взема някога мотор, нещо като този долу например Иначе добре дошъл, тук сме само хубави хора Някои пътуват повече, други по-малко, както дойде Редактирано 28 август, 2013 от Hayasko 3
Георги Публикувано: 28 август, 2013 Публикувано: 28 август, 2013 Спомням си една реклама, не помня на коя марка мотори. Момиче завързва очите на момче, а той мята дартс на картата на света. Гледат къде е паднала стреличката и отиват там с мотора. Не мога да я намеря в момента, но идеята ми харесва
Duke Публикувано: 29 август, 2013 Публикувано: 29 август, 2013 Добре дошъл, помня хубавите ти пътеписи от блога на Стойчо...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега