Lucky Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 (редактирано) Търся, ровя, досега не срещам по-ниски цени от 2700 евро (обща цена за всички пътници отиване и връщане) Параметрите са следните: -Желателно тръгване от Букурещ (или летища около Букурещ) -Или тръгване от София (в случай че цената е доста по-ниска) -пристигане в Атланта, Джорджия, летище Хартсфийлд Джаксън -Класа: икономична -Дати на тръгване - 8.08-13.08 плюс минус една седмица -Дати на връщане 21.11-30.11 плюс минус 1 седмица -Пътници: 2 възрастни и 1 дете на 6 г. -Задължително само 1 прекачване -Прекачването да не е в Амстердам (май и Париж ще изключа) -Престоя между полетите да е между 3 и 6 часа, най-добре около 4 -Двупосочни билети с възможност за промяна на датата на връщане -желателно е билетите са с опция приоритетно качване -коя авиокомпания? Желателно е до сряда, четвъртък да съм ги купила. Редактирано 11 юли, 2017 от Lucky Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Така като гледам престоя от повече от 3 месеца навлиза в друга ценова категория за съжаление. До 3 месеца престой има по 2100 евро общо, с Ер Франс. Лошото е че ако вземеш такъв билет не може да го удължиш на повече от 3 месеца след тръгването, нищо че може да се променя. С ограниченията, които си сложила, това което си намерила ми изглежда като най-добрата възможност. От София може да се намери и за 2500 евро де, с Ер Франс и Делта. Евентуално сайтовете за отстъпки може да дадат нещо... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Истанбул далеч ли ви е ? 1800 евро е оттам .. От София има за 2300 евро с Катар 2 Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 11 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Да, за съжаление Истанбул ни е далеко, ние сме до Русе. Иначе видях, че има и директни полети. А и малко ме е страх на турското летище, въпреки, че гаранции няма никъде. А 2300 евро с Катар къде да го търся? Това е супер цена! Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 (редактирано) С оглед какви карти имате, направо в сайта им, най-добре. Иначе, и такси да вземете до Истанбул, пак ще ви е по-евтино оттам ... Редактирано 11 юли, 2017 от macf1an 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 преди 9 минути , macf1an каза: С оглед какви карти имате, направо в сайта им, най-добре. Иначе, и такси да вземете до Истанбул, пак ще ви е по-евтино оттам ... Ако си купят отделен Варна -Истанбул билет пак се връзва добра цена. В един билет не дава ли добра оферта? За кои дати ти излиза 1800 евро? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Тръгване около 8-10 Август и връщане 21-26 Ноември, примери тук: https://www.kayak.eu/flights/IST-ATL/2017-08-10/2017-11-28/2adults/children-11 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 преди 31 минути , macf1an каза: Тръгване около 8-10 Август и връщане 21-26 Ноември, примери тук: https://www.kayak.eu/flights/IST-ATL/2017-08-10/2017-11-28/2adults/children-11 От Истанбул го дава 1754 евро. Отделен Билет Букурещ-Истанбул-Букурещ струва още около 330 евро, но ще трябва и едно спане в Истанбул на отиване. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 То хубаво, ама от Истанбул полета не е директен и вече се отклоняваме много. Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 11 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 (редактирано) Рових тъкмо катарците, то при тях виждам само прекачане на катарското летище. Има там и с малки престои от по 4 часа, но пък полетите са по-дълги. А и от Букурещ по-ниска цена от 2700 не успявам да наглася. Засега най-добро решение намирам 2700 Е през Франкфурт с добри престои. Ама с Юнайтед еърлайнс. Ще търся още ден два, поне да е с Луфтханса. Как мислите? Варианта Истанбул пак ще обмисля, оставям го за краен случай. Но ако не е директен, то се получава все едно да избера с 2 прекачания, а тях нали ги изключих още в началото. Ако нещо засече картата при плащане, навсякъде ли ще имам опция банков превод? Редактирано 11 юли, 2017 от Lucky Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 юли, 2017 Сподели Публикувано: 11 юли, 2017 Все едно е дали Юнайтед или Луфтханза, даже Луфтханза повече стачкуват... Ама това е божа работа. То така или иначе първия полет до Франкфурт ще е с Луфтханза. Всъщност никъде няма банков превод, само карти. 1 Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 В kayak има опция Пейпал в началната търсачка, дали ще ми е опция за плащане? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Само ако сайтът, който ти продава билетите, го поддържа. Каяк е само търсачка. Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Ясно, благодаря! Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Ще опитам да резервирам полет. Полетата с имената се въвеждат на латиница, нали? Както са по паспорти? Има ли значение големи или малки букви? А нещо друго специфично, което трябва да знам? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Да, латиница, както са по паспорт. Няма значение за буквите, аз ги въвеждам като по правописа, но в бордните карти стават главни. Не е хубаво да объркаш имена и дати, но обикновено имаш няколко часа (6-24) за да забележиш грешката и да се обадиш да я оправят безплатно. Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 (редактирано) Намерих това, да вземам ли? И още едно въпросче-ако не ми приеме картата, може ли приятел да ми купи билетите с неговата карта и с нашите имена на билетите? https://www.paravion.uk.com/my-trip?utm_source=Momondo_UK&utm_medium=metasearch&utm_campaign=Atlanta Редактирано 12 юли, 2017 от Lucky Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 (редактирано) Моля ако някой чете за бърз отговор. Стигнах до плащането, но сега се усетих, читав ли е https://www.paravion.uk.com за купуване на билети? (линка по-горе) Там ме препрати от Момондо. Редактирано 12 юли, 2017 от Lucky Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Надали най-евтината цена е при тях, но изборът е твой. Имат и българска версия, не знам защо гледаш британската. Иначе - не блестят нито с добро, нито с лошо. 1 Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Сега ще видя бг сайта. Но от Момондо ме насочи към тях, не съм ги избрала аз. Цената е 2400, на моите изисквания това е най-доброто срещано досега. Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 В paravion.bg същият полет е със 100 евро отгоре. Не знам какво да правя сега Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 Lucky, успя ли да купиш билетите? Не съм специалист по откриването на ниски цени, но се опитах да потърся нещо подходящо и не можах да намеря по-ниско от 2700 евро. Предполагам, че и времето напредва вече и няма да стават по-евтини, така че действай на това, което си намерила до момента. Връзка към коментар
Lucky Публикувано: 13 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 (редактирано) Купих ги. Уж. Два пъти ми блокирва, накрая уж стана. Обаче сега се притеснявам имам ли наистина билети. Взех ги през паравион.бг Но не фигурирам в "check my trip". Или е рано още? Не мога да се свържа с България еър, нито с телефона на паравион. Какво следва от тук нятатък нямам и представа... Хартиени билети ли трябва да получа? Имам около 7-8 мейла, три от тях са водят билети с имената на трима ни поотделно. Полета е с 4,40 часа прекачване. На отиване в Париж, навръщане в Амстердам. -България еър и Air France -КЛМ и България еър И един глупав въпрос. За полета на отиване часовете са ясно, но часовете за тези за навръщане, които виждам сега те по бг време ли са? Тоест как ще разбера от Атланта обратно в колко часа ми е полета? Редактирано 13 юли, 2017 от Lucky Връзка към коментар
Zara Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 Lucky , Часовете винаги са местно време. 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 преди 11 минути , Lucky каза: И един глупав въпрос. За полета на отиване часовете са ясно, но часовете за тези за навръщане, които виждам сега те по бг време ли са? Тоест как ще разбера от Атланта обратно в колко часа ми е полета? Всички часове изписани на билета са в местно време. Връзка към коментар
Препоръчани мнения