Mimka Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Има ли някой, който е ползвал този сайт? Като го пусна в гугъл излиза, че е новорегистриран. В самия сайт пише letbookshotel.com rated 4.5/5 from 610 reviews, но не намирам никакви ревюта за него. Попаднах на него търсейки нощувка в Бергамо - намерих хотел за 18 евро двойна стая, а като проверих в сайта на самия хотел цената е 40 евро. Има и доста други ниски цени от 22 евро, които не намирам в нито един друг сайт. Какво мислите? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Така като гледам (през телефона, че на служебния компютър сайта е блокиран) са афилиейт на booking.com, т.е. предлагат техните оферти и резервацията се обработва от booking. Ако е наистина така, няма от какво да се притесняваш, но няма и полза да резервираш през тях. Като резервираш в booking може да си вземеш кешбек, кредит за уиз, магелански мили, каквото те влече, в този сайт няма как. 2 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Влязох да видя цени за мое място и сайта ме препрати към Букинг. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 letbookshotel.com или letsbookhotel.com ? Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 (редактирано) Става въпрос за letbookshotel.com. Той не препраща към booking.com. Явно Георги и slujitel са погледнали другия. Редактирано 12 юли, 2017 от Mimka Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Точно това имам предвид, че или умишлено копира наименованието с разменено място на само една буквичка или...знам ли. Цените са до 5 пъти по-ниски от тези в букинг, което е доста съмнително. 3 Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 преди 2 минути , Тони каза: Цените са до 5 пъти по-ниски от тези в букинг, което е доста съмнително. Именно. Чудя се дали не са в някаква промоция, понеже ми изкарва, че сайтът е нов, или просто са измамници Не намирам нищо за тях Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Хм, да, хитри са. Домейна е регистриран в началото на тази година от, внимание, българска фирма! https://who.is/whois/letbookshotel.com Цитат Registrant Contact Information: Name Reiseland Ltd Organization Address 1000 Bulv Tzar Boris III Address No 19 V Apt. 32 City Sofia State / Province Sofia Postal Code 1000 Country BG Phone +359.887172315 Email Опитът да имитират името на другия, далеч по утвърден сайт, както и фалшивата информация за положителните им ревюта ме кара да бягам с 300. Пише, че приемат карти, пише, че просто осъществяват връзка между теб и хотела (което не знам как да го интерпретирам точно), но аз лично не бих си въвел данните за картата в този сайт никога. Може и всичко да е ок, но дори тогава домейна и фалшивите ревюта не биха ме накарали да се доверя. Изглежда доста аматьорски на всички нива. П.С. Ако опитът ми подсказва нещо, то съвсем скоро ще се появи човек тук да ги похвали колко са стабилни... 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Другото съмнително при това положение е, че като избереш да е на български, превода е тип гугъл трансейтър, доста неграмотен. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Тоя сайт смърди отвсякъде. Препоръчвам да не се рискува с него, въпреки наглед изкушаващите оферти. 5 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 на мен пък ми направи впечатление че има превод на български но няма нито един хотел от България Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 12 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Даа, благодаря за коментарите, някои от нещата не бях ги забелязала, но правилно съм се усъмнила. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега