Прескочи до съдържание

letbookshotel.com

Mimka

Препоръчани мнения

Има ли някой, който е ползвал този сайт? Като го пусна в гугъл излиза, че е новорегистриран. В самия сайт пише letbookshotel.com rated 4.5/5 from 610 reviews, но не намирам никакви ревюта за него. Попаднах на него търсейки нощувка в Бергамо - намерих хотел за 18 евро двойна стая, а като проверих в сайта на самия хотел цената е 40 евро. Има и доста други ниски цени от 22 евро, които не намирам в нито един друг сайт. Какво мислите?

Връзка към коментар

Така като гледам (през телефона, че на служебния компютър сайта е блокиран)  са афилиейт на booking.com, т.е. предлагат техните оферти и резервацията се обработва от booking. Ако е наистина така, няма от какво да се притесняваш, но няма и полза да резервираш през тях. Като резервираш в booking може да си вземеш кешбек, кредит за уиз, магелански мили, каквото те влече, в този сайт няма как. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Точно това имам предвид, че или умишлено копира наименованието с разменено място на само една буквичка или...знам ли. :)

Цените са до 5 пъти по-ниски от тези в букинг, което е доста съмнително.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Тони каза:

Цените са до 5 пъти по-ниски от тези в букинг, което е доста съмнително.

Именно. Чудя се дали не са в някаква промоция, понеже ми изкарва, че сайтът е нов, или просто са измамници :) Не намирам нищо за тях

Връзка към коментар

Хм, да, хитри са. Домейна е регистриран в началото на тази година от, внимание, българска фирма! https://who.is/whois/letbookshotel.com

Цитат

Registrant Contact Information:

Name

Reiseland Ltd

Organization

Address

1000 Bulv Tzar Boris III

Address

No 19 V Apt. 32

City

Sofia

State / Province

Sofia

Postal Code

1000

Country

BG

Phone

+359.887172315

Email

Опитът да имитират името на другия, далеч по утвърден сайт, както и фалшивата информация за положителните им ревюта ме кара да бягам с 300. Пише, че приемат карти, пише, че просто осъществяват връзка между теб и хотела (което не знам как да го интерпретирам точно), но аз лично не бих си въвел данните за картата в този сайт никога. Може и всичко да е ок, но дори тогава домейна и фалшивите ревюта не биха ме накарали да се доверя. Изглежда доста аматьорски на всички нива. 

П.С. Ако опитът ми подсказва нещо, то съвсем скоро ще се появи човек тук да ги похвали колко са стабилни...

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.