Дневникар Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 Здравейте, магеланци! Налага ми се да отида до Дюселдорф в началото на август, ще съм Ви благодарен за помощта! Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 (редактирано) Щом си толкова гъвкав, може да се намери и нещо по-евтино. На прима виста намирам София-Франкфурт на 04.08 с Уиз за 130лв. От там с FlixBus за 3 часа си в Дюселдорф, цена между 9 и 19 евро според часа. Мисля че цената не е лоша при положение, че е в разгара на почивките и че купуваш билет малко на пожар. София-Айндховен дори е малко по-евтин (110лв.) и е по-близко до крайната ти дестинация, но не знам как стой въпроса с транспорта. Редактирано 13 юли, 2017 от tch 1 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 Виж на azair.eu дава доста комбинации. София -Бирмингам -Дюселдорф има за по 60 евро общо. София- Дортмунд за 140 лв, дава опции от Букурещ, от Варна... до Дюселдорф, до Дортмунд. Разцъкай ги и си харесай. Горе на летище си адваш всичките, които те интересуват, и избираш флексибъл дейтс от 04.08 до 08.08 примерно. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения