cacao Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 Здравейте магеланци ! Супер ми е приятно,че попаднах сред вас търсейки информация за Шри Ланка. Казвам се Ани и в повечето случай сама организирам пътуванията си. Пътуването ми е страст и най-голямо удоволствие.С удоволствие бих споделила с вас всичко което знам за света и България. Скитала съм из Европа ,Азия ,Америка ,Латинска Америка, Карибски басейн . В близки планове са Австралия и Нова Зеландия. Поздравления !!! Бих искала да посетя водопада с директор нашето момче Георги -основател на сайта. Прекрасно е ,че има това място в нета на български. Имам проблем с качването на снимки,надявам се да бъде отстранен. Много вълнуващи пътешествия на всички желая !!! 8 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 5 minutes ago, cacao said: Здравейте магеланци ! Супер ми е приятно,че попаднах сред вас търсейки информация за Шри Ланка. Казвам се Ани и в повечето случай сама организирам пътуванията си. Пътуването ми е страст и най-голямо удоволствие.С удоволствие бих споделила с вас всичко което знам за света и България. Скитала съм из Европа ,Азия ,Америка ,Латинска Америка, Карибски басейн . В близки планове са Австралия и Нова Зеландия. Поздравления !!! Бих искала да посетя водопада с директор нашето момче Георги -основател на сайта. Прекрасно е ,че има това място в нета на български. Имам проблем с качването на снимки,надявам се да бъде отстранен. Много вълнуващи пътешествия на всички желая !!! Добре дошла! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Добре дошла, той водопада от титлата...ти го посещаваш в момента, докато четеш това мнение 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Добре дошла, Ани! Ще се радваме да споделиш с нас, както твоят опит, така и бъдещите ти планове стъпка по стъпка Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Добре дошла. Радваме се, че си при нас... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега